Instagram Unió Esportiva d'Horta
ESCOLA DE BÀSQUET 2015-2016
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
PATROCINADOR TORNEIG INFANTIL U.E. d'HORTA-TEMPLE GRUP
PATROCINADOR SECCIÓ DE BÀSQUET
PROVEÏDOR D'EQUIPACIONS ESPORTIVES
GALERIA D'IMATGES FLICKR
PILOTES OFICIALS FCBQ
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Calendari i resultats de Bàsquet
Seleccioneu un dia d'entre els assenyalats per obtenir més informació de les competicions i activitats que hi ha programades. També podeu veure resultats i cròniques dels esdeveniments passats.
Temporada:
Equip:
Agost 2017
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
10853
Jornada 1 - C.T. MINI FEM.
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
01.10.2016
12:00
Lloc:
COL·LEGI PARE MANYANET
C.B. MANYANET LES CORTS A
54
4
U.E. D'HORTA B
Crònica:

Per a cada concepte defensiu existeix almenys un concepte ofensiu d'aplicació recomanada, però quan l'equip contrari es troba almenys a tres estadis evolutius per endavant del nostre tenim llavors dues opcions: sobre la marxa en el mateix partit intentar aplicar el concepte ofensiu recomanat, o bé ser fidels a la nostra planificació i establir uns objectius en relació a aquesta, sense importar l'evolució del partit quant a resultat competitiu. En aquest darrer sentit, s'ha notat molt encara que tot just estem començant i que haurem d'insistir amb més èmfasi en aquells conceptes tècnics i tàctics que hem començat a introduir, doncs hi ha conductes de joc que no es canvien d'una setmana per la següent. Així i tot, les jugadores han estat molt concentrades i intenses, amb una actitud extraordinària, i intentant dur a la pràctica els objectius establerts, amb força decisió i caràcter, tot i que això darrer en alguna jugadora ha costat més. En aquests casos caldrà donar-los més responsabilitat de forma explícita.

Felicitats a totes, i als pares i mares que han sabut animar i donar suport a l'equip amb un comportament exemplar.

Oriol Boix Anfosso

10854
Jornada 2 - C.T. MINI FEM.
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
08.10.2016
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA B
24
40
SANT IGNASI VERMELL
Crònica:


Les jugadores han mostrat, un cop més, una gran actitud, amb un esforç físic i il·lusió immillorables. En aquest sentit, s'han guanyat un 10 i tot el suport que les puguem donar serà sempre menys del que es mereixen. Moltes felicitats a totes, i una abraçada ben forta de part dels qui estem lluitant al vostre costat perquè cada dia que passa sigueu millors jugadores i, sobretot, millors persones.


Ara bé, un cop dit això, cal tenir clar que aquesta actitud és condició necessària però no suficient. A més, cal també tenir la concentració suficient per a poder, si més no intentar, dur a terme els objectius tècnics i tàctics plantejats. En aquest sentit, hi ha hagut jugadores que, avui, han anat una mica perdudes per la pista sense recordar què havien de fer i, sobretot, quan. En aquests casos cal estar-hi molt damunt i anar-les dirigint sobre la marxa, però en un ambient tan sorollós això es fa molt complicat.


En definitiva, seguim el nostre camí amb constància i paciència, sempre sense oblidar-nos de gaudir-lo mentre l'estiguem caminant, cosa que farem de ben segur si ens agrada el bàsquet de formació, amb una filosofia totalment diferent del bàsquet de competició (aquest és un altre camí!).


Oriol Boix Anfosso


10855
Jornada 3 - C.T. MINI FEM.
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
22.10.2016
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA B
27
76
C.B. SANT JUST A
Crònica:

Satisfacció per un bon partit en el qual hem començat a tenir més continuïtat en l'aplicació dels conceptes tècnics que treballem en els entrenaments. Especialment els ofensius. Els conceptes defensius estan costant força més i, especialment, els mentals associats, com la velocitat de reacció en la transició atac-defensa.

Els resultats d'aquesta continuïtat estan arribant, generant la satisfacció esmentada. No ens preocupem de l'oposició que tenim davant (jugadores més grans d'edat i de mida, diferència física molt important) sinó que ho celebrem com un repte que ens ha de fer millorar encara més. En aquestes circumstàncies, les nostres jugadores es deixen l'ànima en cada jugada, començant a entendre, sobre la marxa i també, en quin moment aplicar els conceptes treballats. I això té molt de mèrit perquè no és gens fàcil.

Un cop més, moltes felicitats a totes les jugadores, i animar-les a totes a assumir responsabilitats sense pors i amb molta confiança. Seguim creixent.

Oriol Boan

10856
Jornada 4 - C.T. MINI FEM.
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
05.11.2016
12:00
Lloc:
POLIESPORTIU CASAGEMAS
A.E.MINGUELLA - CITROEN AUTOMOCIO BADALONA - A
30
28
U.E. D'HORTA B
Crònica:

Els condicionants que determinen el marcador són molt variats, però no podem caure en l'error de valorar aquells que estan fora del nostre control (característiques de l'equip rival, de la pista de joc, errors arbitrals, etc) doncs no condueixen a res positiu, i l'únic que s'aconsegueix amb això és desviar-nos dels nostres objectius d'aprenentatge i millora.

En aquest sentit, no podem estar més contents. Totes les jugadores estan treballant de valent als entrenaments, i confrontant els partits, amb totes les dificultats que se'ns presenten, amb una actitud extraordinària i amb les idees cada vegada més clares.

En aquest partit hem fet encara un pas més, endavant, millorant l'execució col·lectiva i també individual dels objectius tècnics plantejats, amb la satisfacció afegida que tothom està prenent responsabilitats i tothom aconsegueix fer els seus puntets.

Creixem individualment i com equip. Caldrà insistir per millorar detalls abans d'introduir nous conceptes. Felicitats per la bona feina feta. Seguim pel bon camí.

Oriol Boix

10857
Jornada 5 - C.T. MINI FEM.
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
12.11.2016
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA B
21
59
C.B. MANYANET LES CORTS A
Crònica:

Partit, un cop més, jugat amb gran intensitat i millor actitud, de màxima exigència davant d'un rival més gran d'edat, molt superior físicament.

La manera d'intentar equilibrar el nostre desavantatge físic serà a través de millorar el nostre joc i de l'esforç continu. Això ho saben totes les jugadores, i tenint com a referència els conceptes que s'estan treballant, la concentració de l'equip focalitzada en l'execució d'aquests conceptes durant el partit ha de ser i és l'únic punt de referència per a avaluar el rendiment actitudinal, tant col·lectiu com individual. D'aquesta manera, amb rivals que ens imposen aquesta màxima exigència, i amb la concentració adequada, els resultats d'aprenentatge estan arribant de manera molt gratificant. I és aquesta satisfacció la base de la nostra motivació.

Per altra banda, pels qui els agrada usar la referència de la competició per a avaluar rendiments, podem afegir que aquest mateix rival ens va tancar acta en el primer partit, mentre en aquesta jornada aquesta diferència ha estat molt menor, tenint en compte també les importants baixes, per lesió, del nostre equip en relació al primer partit de lliga.

Des d'un punt de vista purament tècnic, la lliçó principal que hem extret d'aquest partit ha estat que "cal aixecar la mirada mentre driblem". Diverses situacions del partit han reforçat la interiorització, per part de les jugadores, de la importància d'aquest concepte. A poc a poc, amb molt treball i paciència, anem construint el nostre camí.

Oriol Boix Anfosso

10858
Jornada 6 - C.T. MINI FEM.
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
19.11.2016
10:30
Lloc:
COL.LEGI SANT IGNASI
SANT IGNASI VERMELL
60
10
U.E. D'HORTA B
Crònica:

Aquesta jornada l'hem encarat amb cinc baixes en el nostre equip, completant la convocatòria amb tres jugadores del premini femení. Com és habitual, hem jugat contra un equip que es troba a un nivell maduratiu força més avançat que el nostre, però això no ha suposat, en cap cas, cap problema sinó ans al contrari, i com sempre, un repte que ens ha fet donar, un cop més, el màxim esforç per la nostra part.

Les nostres jugadores han assumit responsabilitats, aquest cop no per voluntat sinó per necessitat, amb motiu de les diverses baixes que teníem. I val a dir que ho han fet amb molta decisió i prou claredat d'idees per a anar corregint els errors d'execució, que no de concepte, que cometem. A prioritzar en la correcció podem destacar la transició defensiva (mentalment ens costa molt) i, un cop més, aixecar la mirada mentre botem. Joc ofensiu sense pilota i situacions d'1c1 tant defensiu com ofensiu, més assimilat.

Per acabar, felicitar totes les jugadores per la seva excel·lent actitud i concentració, i especialment per l'adquisició de bons hàbits d'equip com ho és la mateixa assistència als partits malgrat, per lesió, no es pugui jugar. Els edificis no s'aguanten sense uns bons fonaments, i de la mateixa manera un equip no es pot construir sense aquests bons hàbits.

Oriol Boix Anfosso

10859
Jornada 7 - C.T. MINI FEM.
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
03.12.2016
12:00
Lloc:
PAVELLO MUNICIPAL LA BONAIGUA
C.B. SANT JUST A
61
11
U.E. D'HORTA B
Crònica:

Hem jugat aquest partit, contra un equip mini de segon any, amb quatre jugadores de primer any i cinc preminis. L'equip rival, en un estat evolutiu diverses passes per endavant, usant recursos defensius que ni podem ni volem perdre temps a intentar contrarestar. Per què? Perquè som un equip de formació i la nostra obligació és seguir la nostra planificació, i no anar canviant el nostre joc en funció de contra qui juguem o de com jugui el rival. Això només és aplicable als equips de competició, pels quals el resultat del marcador té algun significat. Per a nosaltres, no en té cap, ni un, zero.

Nosaltres formem jugadores, no autòmats que segueixen a cegues les instruccions de l'entrenador. La jugadora ha d'aprendre a decidir l'opció (tàctica individual) més adequada per a cada situació, usant els recursos i conceptes entrenats, i no d'altres, i que s'han plantejat com a objectius a intentar dur a terme durant el partit. I en aquest sentit, la millora és molt positiva, l'esforç és màxim i la motivació està molt viva, doncs les mateixes jugadores són conscients d'aquesta millora. En aquest partit, un cop més, seguim evolucionant i, amb paciència i constància, ja estem començant a introduir nous objectius.

Moltes felicitats a totes les jugadores pel gran mèrit que té l'esforç i il·lusió que mostren en cada partit i entrenament. Són, sense cap mena de dubte, les veritables guanyadores de cada jornada. Nosaltres sempre guanyem, perquè sempre som una mica millors que en la darrera jornada. I és que l'únic veritable rival que tenim som nosaltres mateixos.

Oriol Boix Anfosso

10860
Jornada 8 - C.T. MINI FEM. - HI HA HAGUT UN CANVI
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
18.12.2016
10:30
Lloc:
Direcció:
PAVELLO UBAE EL CARMEL
U.E. D'HORTA B
37
57
A.E.MINGUELLA - CITROEN AUTOMOCIO BADALONA - A
Crònica:

Darrer partit de la primera fase, davant d'un rival que ha necessitat usar recursos defensius alternatius en els darrers períodes.

Les nostres jugadores han millorat, en general, encara més i en relació als anteriors partits, l'execució de les accions tècniques associades als conceptes ofensius de tàctica individual, amb pilota i sense, plantejats com a objectius abans del partit i que tenen ja un cert recorregut. Alguns, lògicament, ens estan costant més que d'altres, però seguirem insistint. I d'altres objectius de recent introducció, comencem a veure pinzellades. Amb paciència, constància i sense perdre de vista què som i què volem, ho anirem assimilant també i seguirem caminant pel nostre camí.

Com a resum d'aquest primer terç de temporada podem dir que l'evolució a nivell tècnico-tàctic és adequada, de qualitat, preferint poc i molt bé que molt i malament; en l'àmbit mental les jugadores han après a parar atenció a les coses importants i concentrar-se en allò que és essencial: l'aprenentatge; en l'àmbit físic estem aconseguint l'adquisició d'una bona educació física: escalfar adequadament, estirar en acabar l'esforç físic; i en l'àmbit de comportament i hàbits cal felicitar-nos per haver tingut sempre una actitud esportiva i respectuosa envers els rivals i els àrbitres, tot i que en altres aspectes encara ens cal millorar, com per exemple l'assistència a les activitats malgrat que la jugadora estigui lesionada.

Finalment cal destacar que l'esforç i actitud del conjunt de jugadores és absolutament extraordinari i jo, personalment, no canviaria aquest equip per cap d'altre, ni que fos l'equip que guanya el Campionat de Catalunya. Per mi, aquest és el millor equip i la satisfacció d'entrenar-lo és immensa. I això continuarà essent així, perquè tots tenim clar, com deia abans, quin és el nostre camí, un camí on allò que és important no és guanyar (competicions) sinó participar, perquè el què és essencial a la vida, i el principal valor que han d'aprendre les nostres jugadores, no és l'èxit sinó esforçar-se per a aconseguir-lo.

Oriol Boix

12022
Jornada 1 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
14.01.2017
10:30
Lloc:
POLIESP. MUNICIPAL LES PLANES
C.E.J. L'HOSPITALET C
60
24
U.E. D'HORTA B
Crònica:

Comencem el segon trimestre de la temporada recuperant totes les jugadores lesionades. Així, aquest partit ha servit perquè aquestes jugadores comencin o tornin a assumir responsabilitats, a ser decidides i a jugar sense pors. D'aquesta manera, donant-les confiança i ànims, amb paciència aconseguirem que s'afegeixin al grup de jugadores que ja han aconseguit arribar a aquest estadi, al punt de sentir-se importants per l'equip i aportar coses diferents de forma activa.

Aquesta decisió en l'execució de les accions és cabdal. El que cal ara és anar interioritzant i executant l'elecció correcta de l'acció adequada a cada situació de joc, a cada moment. Aquest és el factor que dirà si sabem, o no, jugar a bàsquet.

En aquest partit hem vist que, mentre intentem aprendre a diferenciar les situacions de contraatac, moltes vegades les confonem i juguem amb massa precipitació; mentre intentem llegir la defensa per no finalitzar en situacions de desavantatge, moltes vegades no donem la resposta correcta i en lloc de passar la pilota, seguim. També destacar que ens manca usar més i millor el recurs del canvi de ritme, especialment en situacions de recepció. Però també hem vist tants d'altres aspectes que fem cada cop millor, que explicitar-los aquí faria la crònica massa llarga.

Tenim clar que a poc a poc, pas a pas, cada cosa anirà arribant en el seu moment. Abans o després, dependrà de quina sigui la nostra regularitat i constància. Totes les jugadores anoten, totes aporten, inclús les més petites. Si al nostre equip hi ha onze jugadores, hem de ser un equip d'onze jugadores. Per a aconseguir-ho, no ens hem de preocupar del marcador: aquest és un aspecte que només ens distreu, i que educadament deixem per a la premsa esportiva i les ments brillants que la llegeixen.

Oriol Boix Anfosso

12042
Jornada 2 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
21.01.2017
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA B
37
24
C.E. ESCOLA DEL CARME BLANC
Crònica:

Partit jugat amb cinc preminis, a causa de les diverses baixes que teníem, i en el qual hem continuat el nostre camí avançant un pas més.

Respecte a la jornada anterior, hem sabut controlar millor el ritme de partit diferenciant les situacions de contraatac, i hem millorat la lectura de la defensa. Totes les jugadores, partit rere partit, van treballant les diferents situacions de joc, per a poder entrenar els diferents objectius tècnics en situacions reals de partit, i repartint i assumint responsabilitats.

Caldrà repetir fases de cada cicle d'aprenentatge dels darrers conceptes i gestos entrenats, per tal que les jugadores que han estat o estan de baixa, tinguin les mateixes oportunitats de millora que la resta. Cada cop que una jugadora no assisteix a una sessió (entrenament o partit) la progressió de l'equip s'endarrereix. Però no tenim pressa, som un equip de mini de primer any amb molts anys de bàsquet al davant.

Moltes felicitats a totes les jugadores, especialment per tenir la concentració adequada, focalitzada en l'aprenentatge, un aprenentatge que ens enriqueix amb els fonaments sòlids que necessitem per a la construcció d'un equip de bàsquet de l'UE d'Horta.

Oriol Boix Anfosso

12062
Jornada 4 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
05.02.2017
09:15
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA B
56
54
C.B. GAVA 06
Crònica:

Bon partit en atac i dolent en defensa. En atac hem començat intentant dur a terme nous conceptes treballats i, tot i que al principi ha costat una mica, a mesura que ha anat passant el partit, hem anat millorant.

En defensa també hem anat de menys a més, però globalment ha estat molt fluixa. L'actitud de les jugadores ha estat molt bona, amb un gran esforç i lluita, com sempre. Així, un cop més, felicitar-les a totes i a seguir treballant.

Oriol Boix Anfosso

12047
Jornada 3 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
08.02.2017
18:30
Lloc:
COL·LEGI JESUS Mª I JOSEP
MANYANET SANT ANDREU
U.E. D'HORTA B
12074
Jornada 5 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
11.02.2017
11:00
Lloc:
PISTA GASOMETRO
A.E.S.E. B
53
27
U.E. D'HORTA B
12084
Jornada 6 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK - HI HA HAGUT UN CANVI
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
18.02.2017
12:30
Lloc:
SALESIANS ROCAFORT
C.E.S. BOSCO ROCAFORT
75
25
U.E. D'HORTA B
Crònica:

Avui no hem fet un bon partit, en el sentit de saber escollir la millor opció per a cada situació; però sí un bon partit quant a actitud i persistència, que en definitiva és el què ens durà a seguir millorant.

La diferència en el marcador s'ha degut en un 30% per la superioritat física del rival, un 20% per manca de velocitat en la transició defensiva i un 50% per no saber sortir de la pressió i defensa amb 2c1 que feia l'equip rival.

Oriol Boix Anfosso

12103
Jornada 7 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK - HI HA HAGUT UN CANVI
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
04.03.2017
11:30
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA B
64
33
C.B. BEGUES
Crònica:

Un partit contra un rival fluix. Vam practicar una nova sortida de pressió amb passes apresa durant la setmana i, tot i perdre bastants pilotes, va sortir bé.

En atac nenes habitualment sense protagonisme van assumir més tirs gràcies al joc de passes i en defensa un partit correcte. Contents amb la feina.

Oriol Molins

12116
Jornada 8 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
11.03.2017
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA B
16
64
C.E.J. L'HOSPITALET C
Crònica:

Extraordinari partit de les nostres minis de primer any, en el que han lluitat a màxima intensitat contra un equip molt superior físicament. Malgrat anar darrere en el marcador, el nostre equip ha seguit lluitant fins al darrer segon de partit.

Hem intentat implantar l'ADN UE Horta: Poder passar, poder tirar i poder botar, en aquest ordre. Insistim doncs en les passades sempre com a primera opció. Estem aprenent quan fer-ho i com: contra defensores molt més altes, no passarem per dalt. A base d'errors anem assimilant.

Felicitats a totes les jugadores per haver-nos fet gaudir d'un autèntic espectacle.

Oriol Boix Anfosso

12122
Jornada 9 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
18.03.2017
11:30
Lloc:
ESCOLA DEL CARME
C.E. ESCOLA DEL CARME BLANC
45
47
U.E. D'HORTA B
Crònica:

Partit molt igualat, en el qual hem intentat seguir avançant en els nostres objectius d'aprenentatge. Com sempre, hem lluitat i ens hem esforçat fins al darrer segon de partit.

Amb algunes baixes importants i l'ajut d'alguna jugadora del premini, ens ha costat aplicar els conceptes perquè no hem jugat en una pista de mini, amb prou espais. La "micro" pista era pròpia de la categoria "nadons", suposant que existís.

La darrera jugada de la pròrroga, amb empat al marcador i 25 segons per davant, preparada després de temps mort nostre (amb possessió des de camp defensiu) ha resumit tots els conceptes treballats al llarg del curs, fins ara. S'ha interpretat a la perfecció i hem anotat.

Seguim treballant.

Oriol Boix Anfosso

12140
Jornada 10 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
25.03.2017
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA B
46
23
MANYANET SANT ANDREU
12146
Jornada 11 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
01.04.2017
10:30
Lloc:
PAVELLO CAN TINTORE
C.B. GAVA 06
47
53
U.E. D'HORTA B
Crònica:

Partit fora de casa a les 9 del matí.

El rival va sortir molt ficat i nosaltres molt disperses. A mesura que va anar avançant el partit vam anar endurint la defensa i millorant l'encert de cara a cistella.

El partit no es va decidir fins al últim quart. Molt contents de la feina feta.

Oriol Molins

12160
Jornada 12 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
22.04.2017
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA B
19
69
A.E.S.E. B
Crònica:

Sembla que encara estem de vacances de Setmana Santa, perquè les nostres jugadores han sortit dormint i molt despistades. Partit molt fluix, especialment en defensa, on fins a la segona part no hem començat a fer una mica de balanç defensiu i aturar els contraatacs de l'equip rival.

Això, unit a què davant teníem el millor equip contra el qual hem jugat aquesta temporada, per joc, ha donat com a resultat una derrota ben merescuda.

Oriol Boix Anfosso

12174
Jornada 13 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
06.05.2017
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA B
33
58
C.E.S. BOSCO ROCAFORT
12180
Jornada 14 - MINI FEMENI TROFEU NESQUIK
MINI B FEMENÍ
Día:
Hora:
13.05.2017
09:15
Lloc:
PAVELLO JAUME VIÑAS PI
C.B. BEGUES
30
55
U.E. D'HORTA B
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Louise Se Va Qimet Horta Taberna Alibaba Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2017 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.