Instagram Unió Esportiva d'Horta
ESCOLA DE BÀSQUET 2015-2016
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
PATROCINADOR TORNEIG INFANTIL U.E. d'HORTA-TEMPLE GRUP
PATROCINADOR SECCIÓ DE BÀSQUET
PROVEÏDOR D'EQUIPACIONS ESPORTIVES
GALERIA D'IMATGES FLICKR
PILOTES OFICIALS FCBQ
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Calendari i resultats de Bàsquet
Seleccioneu un dia d'entre els assenyalats per obtenir més informació de les competicions i activitats que hi ha programades. També podeu veure resultats i cròniques dels esdeveniments passats.
Temporada:
Equip:
Agost 2017
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
10913
Jornada 1 - C.T. PRE-INFANTIL FEM.
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
01.10.2016
10:30
Lloc:
POLIESPORTIU LES COMES
C.B. IGUALADA GROC
35
39
U.E. D'HORTA A
Crònica:

Les preinfantils femenines iniciem la temporada amb una victòria més que treballada, tot i els nervis associats a aquest partit. Davant d’un equip de jugadores físicament més grans, vam començar tenses però no vam baixar el cap en cap moment. La falta de confiança en l’atac i el poc encert en el tir no ens van permetre que el marcador estigués a favor nostre fins al final del partit, quan vam potenciar els nostres punts forts i vam incrementar la intensitat del joc per acabar superant-les en velocitat, força i técnica.

La bona actitud en el sdos últims períodes va ser decisiva per poder assolir el resultat final.

Ens empotem la victòria al debut fora de casa, fet que ens aporta confiança per seguir lluitant i treballant, però no per relaxar-nos ja que queda molta feina per fer.

Silvia Alvarez

Parcials: 13-7, 10-9, 6-8, 6-15

10914
Jornada 2 - C.T. PRE-INFANTIL FEM. - HI HA HAGUT UN CANVI
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
08.10.2016
16:00
Lloc:
Direcció:
PAVELLO UBAE EL CARMEL
U.E. D'HORTA A
43
61
B.C. SANT JOAN DESPI
Crònica:

Dissabte es va presentar un partit complicat per les nostres preinfantils femenines.

St. Joan Despí, un antic rival, va resultar un equip tècnicament potent i amb molt bon moviment de joc, cosa que va dificultar-nos la defensa i, sobretot, les finalitzacions en l'atac. Les ganes de girar el marcador a favor nostre van permetre'ns que les contrincants no aconseguissin fàcilment anotar ni relaxar-se a pista, tot i que, finalment, no vam poder mantenir la intensitat i l'altre equip va saber aprofitar l'avantatge per deixar-nos enrere. Això no obstant, comencem a jugar amb més calma i a aplicar el que anem aprenent.

Aquest partit ens ajuda a conèixer-nos millor i saber allò en el que hem de treballar més.

Seguim endavant, amb la mateixa actitud.

Parcials: 14-15; 9-19; 12-12; 8-15

Sílvia Álvarez

10915
Jornada 3 - C.T. PRE-INFANTIL FEM. - HI HA HAGUT UN CANVI
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
15.10.2016
11:30
Lloc:
Direcció:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA A
63
12
BASQUET ATENEU MONTSERRAT
Crònica:

Aquest cap de setmana ens emportem una gran victòria i aprenentatge amb el joc a casa. L'actitud de les nostres jugadores va ser intensa des del primer minut, i vam saber aprofitar els avantatges enfront del rival. Tot i la gran diferència de puntuació, no es va deixar de competir en cap moment, al contrari, vam utilitzar cada quart per treballar millor el que ens estava resultant més complicat. Trobar-nos amb un equip com ha estat el BAM ens ha anat molt bé per veure totes aquelles coses que, quan ens sentim menys pressionades, van sortint bé; i poder així agafar confiança en el nostre bàsquet pels següents partits.

Molt bona feina per part de les noies, i a seguir endavant.

Parcials: 14-2; 26-8; 23-2; (acta tancada)

Sílvia Álvarez

10916
Jornada 4 - C.T. PRE-INFANTIL FEM.
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
22.10.2016
10:30
Lloc:
PAVELLO CAN TINTORE
C.B. GAVA 04
52
38
U.E. D'HORTA A
Crònica:

El partit va començar amb una sèrie de complicacions externes a les jugadores a les quals s’hi va unir poc a poc altres dificultats a nivel d’equip. Tot i mantenir mitjanament controlat el partit durant els 3 primers quarts, l’actitud no va ser l’adequada en cap d’ells, fet que va portar-nos a una derrota inevitable, malgrat que féssim un canvi d’intensitat a l’últim quart.

Hagués estat un partit asequible si haguéssim començat ficades en ell des del principi, però es va veure molta manca de ganes de defensar, de buscar bones passades, i en general, de treballar.

Tampoc vam saber ajudar-nos ni recolzar-nos com a equip quan les coses es van complicar, i això ens va portar a cometre moltes errades, sobretot per falta de confiança en nosaltres mateixes.

Ens emportem la intensitat final, ara bé, la falta d’actitud general no té lloc en el nostre bàsquet.  

Parcials: 8-8; 12-14; 17-12; 15-4    52-38  

Sílvia Álvarez

10917
Jornada 5 - C.T. PRE-INFANTIL FEM.
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
06.11.2016
10:45
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA A
54
52
BASQUET SITGES
Crònica:

Després d'un cap de setmana de descans i amb el record amarg de l'últim partit jugat, les preinfantils femenines han sortit a la pista amb la millor actitud vista fins a dates d'avui. No ha estat un partit fàcil quant a la defensa, i tampoc a nivell físic, ja que la intensitat aplicada des del primer minut ha comportat una gran despesa energètica durant tota la resta de períodes. Hem sabut controlar els punts forts de les contrincants i emfatitzar els nostres, així com lluitar fins a l'últim minut. Ha estat una victòria més que merescuda per les noies. A més, ha estat molt útil perquè hem pogut analitzar totes juntes una sèrie d'aspectes a seguir treballant.

Avui s'ha demostrat el nivell al qual podem arribar i quin és el bàsquet que ens agrada de debò.

No es pot dir res més que: felicitats, lluitadores!

Sílvia Álvarez

10918
Jornada 6 - C.T. PRE-INFANTIL FEM. - HI HA HAGUT UN CANVI
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
12.11.2016
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA A
58
36
C.B. IGUALADA GROC
Crònica:

Seguint la línia de l’últim partit, les jugadores no han decebut aquest cap de setmana. Vam tornar a sortir a la pista amb les ganes i la força necessàries, posant-nos per davant durant tot el partit. Els primers dos quarts van mantenir-se més equilibrats entre els dos equips però el parcial del tercer, parla per si sol. Va ser aleshores quan les nostres accions van donar el seu fruit i l’encert en els tirs i les finalitzacions va motivar-nos per seguir competint. La defensa va ser més intensa que en altres ocasions, malgrat l’últim quart, on ens vam deixar anar en aquest aspecte. Cada vegada entenem més la importància del treball en equip tot i que és un concepte que sovint se’ns encalla i cal seguir afinant. L’actitud va tornar a ser molt bona, i és així com s’assoleixen els resultats desitjats.

Felicitats, noies.

Parcials: 13-7; 12-13; 21-2; 12-16

Silvia Àlvarez

10919
Jornada 7 - C.T. PRE-INFANTIL FEM.
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
19.11.2016
12:00
Lloc:
POLIESPORTIU FRANCESC CALVET
B.C. SANT JOAN DESPI
62
33
U.E. D'HORTA A
Crònica:

Les Pre-Infantils Femenines de la Unió Esportiva Horta van presentar-se dissabte al pavelló de les rivals que encapçalen la classificació.

Tot i les ganes de jugar de les nostres noies i la motivació que portaven per les victòries prèvies, ens vam trobar a un molt bon equip que no vam poder parar de cap forma.

El parcial inicial no ens va enfonsar però en l'àmbit ofensiu sí que ens va jugar una mala passada i ens va portar a cometre els errors que ens impedeixen remuntar, per la falta de confiança en el nostre joc. No va haver-hi cap moment on CBSJD afluixés, de forma que les nostres noies, malgrat competir fins a l'últim segon, no van poder recuperar la diferència de punts que anava en augment.

Seguim amb la bona actitud de les jugadores de la Unió i, són aquests partits tan lluitats els que ens fan veure en quins punts coixegem quan ens trobem a unes grans contrincants. Això ens permet treballar més, i és el que definitivament ens enduem del partit, junt amb la intensitat de les noies de la Unió.

Parcials: 18-4; 10-9; 19-13; 15-7

Sílvia Álvarez

10920
Jornada 8 - C.T. PRE-INFANTIL FEM.
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
26.11.2016
09:00
Lloc:
B. ATENEU MONTSERRAT
BASQUET ATENEU MONTSERRAT
11
62
U.E. D'HORTA A
Crònica:

Aquest cap de setmana les Pre-Infantils Femenines van sortir al camp del BAM a donar-ho tot. Tot i l’horari del partit, les condicions climatològiques i algun altre handicap que se’ns va presentar, vam saber competir fins al final i emportar-nos la victòria. Totes elles tenien molt clar contra quin equip jugàvem i no per això van esforçar-se menys que en qualsevol altra ocasió. En la primera part, l’avantatge en el marcador que vam agafar sobre les contrincants ens va permetre jugar més confiades, fet que es va veure reflectit en el resultat final, tot i que inicialment ens va costar molt no enganxar-nos al seu joc i competir amb calma i amb cap. Aquest partit ens va permetre practicar els moviments que més ens costen i seguir millorant el joc en equip, el qual se’ns entrebanca bastant.

Sumem una nova victòria que ens ajuda a creure més en nosaltres i a tenir ganes de continuar aprenent i lluitant. 

Parcials: 7-35; 4-23; 0-4; Acta tancada

Sílvia Álvarez

10921
Jornada 9 - C.T. PRE-INFANTIL FEM. - HI HA HAGUT UN CANVI
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
03.12.2016
16:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA A
74
35
C.B. GAVA 04
Crònica:

El passat dissabte va tenir lloc el penúltim partit de la primera volta de les nostres Pre Infantils Femenines. L’adversari ens havia guanyat al seu camp, però les noies de la Unió Esportiva d’Horta van sortir decidides a que aquest cop no se’ls tornava a escapar per falta d’actitud. I així va ser, des de l’inici vam saber aturar-les en defensa i vam anar trobant oportunitats ofensives, sobretot aprofitant molts contraatacs ràpids. A nivel ofensiu, començant en estàtic se’ns presenten més problemes, i es va veure reflectit ja que ens costava més atacar quan havíem de parar el joc. Per altra banda, a la tercera part, vam confiar en coma nava el marcador i vam afluixar massa en la defensa, fet que Gavà va saber aprofitar per guanyar-nos el parcial. Va ser necessari comprometre’ns totes a recuperar la intensitat inicial i tornant a lluitar el partit, va ser com finalment ens vam endur una nova victòria.

 

Parcials: 25-10; 12-7; 10-12; 26-6

 

Sílvia Álvarez

10922
Jornada 10 - C.T. PRE-INFANTIL FEM.
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
17.12.2016
10:30
Lloc:
PAVELLO POLIESPORTIU PINS VENS
BASQUET SITGES
63
55
U.E. D'HORTA A
Crònica:

L'últim partit de la primera volta va tenir lloc aquest dissabte a Sitges i, tot i escapar-se'ns de les mans als últims segons, no vam marxar amb males sensacions. L'inici del partit va ser la part més caòtica, on vam deixar que Sitges ataqués bastant lliurement sense oposar gaire resistència defensiva, fet que es va veure reflectit en els dos primers parcials.

En tornar de la mitja part i havent parlat de tot allò que se'ns estava complicant més, l'actitud a pista va tornar a ser l'actitud guanyadora, competitiva i lluitadora que coneixem de les nostres noies, la que demostra que si ens hi fiquem, el partit és nostre. El treball en defensa va millorar totalment i, veure les errades de les adversàries juntament amb les nostres recuperacions de pilota, ens va donar més confiança ofensiva per remuntar els punts de diferència. No obstant això, quan falten 3 segons pel toc final del xiulet i estant la Unió 3 punts per sobre, amb el somriure ja mig definit perquè palpàvem la victòria, un triple inesperat del Sitges va empatar el marcador i va portar el partit a la pròrroga. Va ser un cop dur, molt ràpid, i no vam poder sortir ni anímicament ni mentalment preparades per aquests últims 5 minuts de suplement.

És cert que el resultat final no fa justícia al partit, però al que hem de donar-li realment importància és a les sensacions que ens emportem i a l'aprenentatge adquirit fins al punt d'avui.

Així doncs, acabem aquesta primera volta molt contentes, amb un major grau de coneixement personal i en l'àmbit d'equip. Poden estar orgulloses després d'haver comprovat que si s'entrena amb concentració i es juga amb la màxima intensitat van sortint les coses i són capaces de competir contra qualsevol equip que se'ns presenti.

Ens veiem a la tornada de les vacances, amb més ganes, més intensitat i més bàsquet. Gràcies afició!

Parcials: 12-7; 11-7; 17-23; 10-13; Pròrroga 13-5

Sílvia Álvarez

12031
Jornada 1 - PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
15.01.2017
10:45
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA A
24
46
A.E.MINGUELLA - HOTEL MIRAMAR
Crònica:

Un primer període mancat d'intensitat ha donat pas a un parcial de 0 a 8. A partir d'aquí i fins al descans l'equip ha millorat molt defensivament però ha estat espès ofensivament tant en transicions com en joc estàtic, però com deia ha estat combinat amb una intensitat defensiva que ha permès al descans arribar amb un 13 a 16.

El 5è període ha estat una repetició del 1r període i les de Badalona ens han tornat a fer parcial.

Tot i millorar una mica al 6è període defensivament hem continuat amb un atac espès, sense bones decisions ofensives.

Finalitzat el 6è període a -13 les d'Horta s'han deixat i han ensenyat la pitjor cara amb un parcial en contra de 12 a 0 fruit d'esquenes guanyades, rebots i contraatacs.

L'últim període ha servit per a maquillar un partit que es podia perdre, si, però no així. Esperem que aquesta derrota ens esperoni i no tornar a caure amb la mateixa pedra.

Ramon Romeu

12043
Jornada 2 - PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
21.01.2017
16:00
Lloc:
POLIESPORTIU IPSI
ESCOLA IPSI
47
23
U.E. D'HORTA A
Crònica:

Aquest cap de setmana hem visitat el camp de l'IPSI i les sensacions que ens emportem són agredolces. Venint del resultat anterior, les noies de la Unió van arribar al partit amb moltes ganes de donar el màxim d'intensitat i amb una molt bona actitud.

Aquestes condicions es van donar durant tot el partit, però la manca d'encert i les dificultats en atac van impedir que ens emportéssim la victòria. La nostra defensa va ser, en general, bona, fet que va ajudar-nos a mantenir el marcador prou igualat fins al 6è període, però en aquest moment vam deixar de pressionar com ho estàvem fent i les contrincants van saber aprofitar aquests minuts per allunyar-se en el marcador.

Els últims dos períodes vam sortir més capficades en el desavantatge present que no pas en seguir lluitant pel partit, i això ens va portar al gran parcial en contra amb el que vam acabar. Aquests partits són els que ens ensenyen a treballar el que ara és més necessari per a l'equip i ens ajuden a obrir els ulls i adonar-nos que els equips rivals venen amb una feina molt ben feta des de casa, i nosaltres hem d'assolir el mateix si volem competir contra ells.

Parcials: 8-7; 11-8; 10-4; 18-4

Sílvia Álvarez

12053
Jornada 3 - PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
28.01.2017
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA A
25
65
MANYANET SANT ANDREU
Crònica:

Partit jugat davant altre vell conegut que cada temporada ens el trobem, el Sant Andreu Manyanet.

Per primer cop l'equip ha jugat al complet amb les seves 12 jugadores que el conformen actualment, tot un luxe que cal assumir...!

Els primers 10 minuts del partit van deixar ben clar la nostra situació. En primer lloc les errades individuals defensives que acaben en cistelles fàcils a causa de manca de reacció i velocitat en les tasques a desenvolupar o bé a manca de concentració per no posar en pràctica el recurs tècnic que tenen per defensar la situació de tall, de rebot, de negar la recepció...

Ofensivament, el joc d'atac no va fluir com cal, sent durant tot el partit un joc desdibuixat on principalment l'excés de bot en les recepcions, l'egoisme en el joc i la nul·la circulació de pilota ens va comportar que l'atac no sumés punts com cal. En definitiva, cal ser més equip i donar el màxim individualment per afrontar aquesta fase regular.

Parcials: 1-12 8-23 7-12 9-18

Ramon Romeu

12068
Jornada 4 - PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK - HI HA HAGUT UN CANVI
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
05.02.2017
12;45
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA A
45
48
BOSCO HORTA
Crònica:

Les nostres preinfantils de la Unió han jugat un partit on han demostrat, finalment, que són totalment capaces de competir contra qualsevol dels equips d'aquesta segona fase. Tot i no haver-nos pogut endur el partit, hem sabut lluitar-lo fins al final i remuntar una diferència de fins a 16 punts. La intensitat a pista ha tornat a ser molt bona, però la falta d'autoconfiança i de competitivitat inicials (1r i 2n períodes) ha permès que les contrincants es fessin amb el marcador des de l'inici.

En la màxima desavantatge al 3r període, les nostres jugadores han aixecat el cap més que mai i han tret les ungles fins a aconseguir posar-se a tan sols 2 punts del Bosco. Amb un parcial de 16 punts en el últim període, han demostrat el potencial que tenen i que poden arribar a explotar si treballem millor des d'un principi. Hem tornat a veure els mateixos errors que cometem sempre i les dificultats que ens trobem a cada partit, fet que ens obliga a seguir entrenant aquests punts dèbils molt més.

Ha estat un gran partit de les noies, que esperem que els hi doni forces per seguir competint al mateix nivell en els que vindran.

Parcials: 10-11; 9-16; 10-12; 16-9

Sílvia Álvarez

12070
Jornada 5 - PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
11.02.2017
09:00
Lloc:
COL.LEGI SANT IGNASI
SANT IGNASI
56
24
U.E. D'HORTA A
Crònica:

Un altre cap de setmana i ens tornem a trobar en la mateixa situació dels anteriors. No som capaces de deixar enrere la metodologia del joc après en un passat i aplicar les novetats que entrenem setmanalment. Seguim intentant que ens surtin les coses sense organitzar la pista, sense consciència de l'espai en el qual em trobo, sense tenir en compte la posició de les companyes, sense arribar a temps al lloc on he d'estar, ... i això ens porta a uns pobres atacs que tampoc arreglem amb el lent balanç defensiu.

Els primers dos períodes van ser catastròfics, ja que vam mostrar unes característiques d'equip que no tenen res a veure amb el que podem fer realment. Una infinitat de passis perduts per la Unió i de contraatacs sense cap oposició ni defensa realitzats per Sant Ignasi ens van portar a la mitja part als -22 punts. En aquell moment tampoc vam treure l'esperit competitiu i l'agressivitat que requeria el partit, sinó que vam seguir totalment igual que a l'inici, a excepció d'algunes ocasions que treballàvem millor defensivament.

Els dos últims períodes ja estaven totalment definits en contra nostra tan sols comparant l'actitud i les ganes que hi posava el rival amb les nostres, i la falta de resistència física de la Unió que era evident. No vam poder girar el marcador, però tampoc ho vam merèixer. Els partits de bàsquet no els guanya cada jugadora individualment, els guanya l'equip i fins que no aprenguem el significat del joc col·lectiu i comencem a confiar en les companyes, no en traurem res de bo.

Necessitem trencar ja amb les rutines adquirides i les desconfiances apreses per deixar lloc als nous conceptes que ens ajudaran a sortir d'aquest cercle. Cal també un canvi de xip en els entrenaments, on aprofitem molt més el temps que tenim, acceptem el que no ens surt bé i deixem de qüestionar-ho tot i de comportar-nos com si fos l'hora del pati. Si no ho fem així, seguirem sortint frustrades, enfadades, tristes i col·lapsades dels partits, sense cap plaer ni havent passat una bona estona, i aquest no és el meu objectiu del bàsquet per vosaltres.

Parcials: 15-3 12-2 18-10 11-9

Sílvia Álvarez

12081
Jornada 6 - PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK - HI HA HAGUT UN CANVI
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
18.02.2017
12:30
Lloc:
PAVELLO POMAR
A.E.MINGUELLA - HOTEL MIRAMAR
48
73
U.E. D'HORTA A
Crònica:

Victòria merescuda al camp del Minguella. Les preinfantils de la Unió van demostrar altra vegada el que són capaces de fer. Després d'uns partits complicats, les noies van arribar concentrades i amb ganes de canviar la rutina que portàvem fins aleshores.

Durant els tres primers quarts, els dos equips vam estar molt propers en el marcador tot i que l'Horta mantenia els punts de diferència.

No va ser fins a l'últim quart quan vam aconseguir marxar de les contrincants i acabar de tancar el resultat. La defensa forta i les ajudes entre les companyes van impedir que el Minguella arribés fàcilment a camp ofensiu, així com els passes tallats i les pilotes robades. La intensitat al llarg de tots els minuts juntament amb el joc en equip que tant ens costa portar a terme, ens van permetre superar també en atac a les rivals i crear moviments de bola amb molt bones finalitzacions.

Totes les jugadores van mostrar una implicació fascinant malgrat les baixes amb les quals anàvem al partit, fet que incrementa el valor de l'actitud. Va ser necessària l'ajuda de totes per poder emportar-nos aquest èxit col·lectiu. Vam tornar a veure l'equip de preinfantils que coneixíem, i estem segurs que això les ajudarà a confiar de nou en elles mateixes.

Aquest nivell de joc és el que mereixem tenir per poder sentir que anem millorant en els aspectes que més se'ns entrebanquen i per poder seguir amb les ganes d'aprendre i créixer. Continuarem treballant el millor que puguem i divertint-nos fent el que més ens agrada, en equip.

Parcials: 13-14; 14-20; 12-13; 9-26

Sílvia Álvarez

12106
Jornada 7 - PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK - HI HA HAGUT UN CANVI
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
04.03.2017
13:00
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA A
46
42
ESCOLA IPSI
Crònica:

El partit del passat dissabte va iniciar-se amb una clara avantatge per part de les nostres pre-infantils, marcant un primer parcial que ens va allunyar molt de les contràries. No va ser suficient, però, i l'IPSI va saber recuperar aquesta diferència inicial que ens havia aportat una falsa confiança. Tot el joc va ser una gran competició entre els dos equips, havent de treballar tant l'atac com la defensa al màxim, ja que l'elevada velocitat de les contrincants ens ho va posar difícil.

La Unió vam tenir moments de precipitació, de falta d'ordre, de relaxació inapropiada i de dificultats en l'atac, però vam saber reencaminar la situació i emportar-nos la victòria després de dues pròrrogues molt lluitades. Vam alternar accions molt bones amb d'altres que no ho eren tant, encapçalades aquestes darreres per la por i la falta de confiança en nosaltres mateixes, handicaps que coneixem molt i que tant ens costa deixar enrere. Hem de seguir treballant en el nostre ritme de joc independentment del que ens trobem a pista, ja que se'ns fa molt fàcil enganxar-nos al de les rivals.

Tornarem a utilitzar les complicacions que ens van sorgir per entrenar i seguir avançant pas a pas.

Parcials: 17-6; 3-8; 8-10; 9-13; 9-5

Sílvia Álvarez

12110
Jornada 8 - PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
11.03.2017
10:30
Lloc:
COL·LEGI JESUS Mª I JOSEP
MANYANET SANT ANDREU
79
45
U.E. D'HORTA A
Crònica:

Partit de tornada contra el Manyanet, on van reaparèixer les dificultats d'aquesta segona volta. Les rivals van començar el partit amb molta energia i concentració, fet que no vam saber gestionar i ens va portar a un parcial en contra molt marcat, acabant el primer període 17 avall.

El segon període va ser favorable per nosaltres però no va ser suficient per donar-li la volta al resultat. L'atac va ser generalment encertat tot i que ens costava trobar situacions ofensives, però en la defensa, sobretot als contraatacs, no vam saber aturar-les i arribàvem tard a la majoria de les jugades. Va faltar comunicació a pista entre les noies de la Unió i van sorgir discrepàncies internes que no van ajudar en l'intent de millorar la situació. Altra vegada vam perdre moltes passades per la poca confiança en el nostre control de la pilota, i per la precipitació en els moviments.

Se'ns va fer complicat mantenir un ritme alt de joc, però vam tenir minuts molt bons i intensos. Seguim amb els objectius clars i aprofitant totes les escenes en les quals ens trobem per aprendre a gestionar-nos tant en l'àmbit de jugadora com de persona i companya.

Parcials: 27-10; 9-14; 25-10; 15-11

Sílvia Álvarez

12125
Jornada 9 - PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
18.03.2017
12:30
Lloc:
COL·LEGI SALESIA S. JOAN BOSCO
BOSCO HORTA
65
38
U.E. D'HORTA A
Crònica:

Partit disputat el passat dissabte a casa del Bosco Horta. L'actitud de sortida al camp de les nostres pre-infantils va estar per sota de la de les rivals, amb falta de ganes i d'intensitat, fet que ens va portar a un parcial molt marcat ja des de l'inici.

Tot i això, no van canviar les coses fins a l'últim quart, única situació del partit on es va veure una millora actitudinal en les nostres jugadores. L'atac per part de la unió va ser força encertat però la defensa intensa va estar absent durant gairebé tot el partit, i la falta de concentració ens va portar a la pèrdua de moltes pilotes.

El Bosco ho va tenir molt fàcil per endur-se la victòria, ja que no vam suposar cap obstacle en el seu joc, motiu que ens fa replantejar les mires que ens havíem marcat com a equip.

Parcials: 19-6; 19-9; 15-8; 12-15

Sílvia Álvarez

12142
Jornada 10 - PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK - HI HA HAGUT UN CANVI
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
25.03.2017
11:30
Lloc:
U.E. HORTA
U.E. D'HORTA A
46
37
SANT IGNASI
Crònica:

En l'últim partit d'aquesta volta les pre-infantils de la Unió van tornar a demostrar que si volen, poden. Ens vam retrobar amb el Sant Ignasi i, aquesta vegada, vam lluitar durant tot el partit.

El treball en equip i la confiança cap a la resta de les companyes van facilitar el nostre joc, així com la feina defensiva que vam anar millorant a mesura que avançaven els minuts. Tot i les bones característiques físiques i l'elevada velocitat del joc de les contràries, vam trobar opcions ofensives molt bones i vam saber com aturar-les en els contraatacs, situacions que a l'anada havien repercutit negativament sobre el nostre marcador.

Les nostres jugadores van sortir a pista amb l'energia i la intensitat necessàries per a aquesta trobada i així és com vam assolir la victòria, fent-nos grans davant de les contrincants.

Acabem aquesta volta amb bon gust i esperant que aquest aprenentatge progressiu en el nostre joc ens doni la confiança que a vegades no tenim per poder seguir en la mateixa línia els pròxims partits.

Parcials: 12-10; 16-6; 10-8; 8-13

Silvia Àlvarez

12707
PRE-INFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK NIVELL B-1, TERCERA FASE
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
06.05.2017
09:00
Lloc:
POMAR
A.E.MINGUELLA - HOTEL MIRAMAR
51
40
U.E. D'HORTA A
Crònica:

Aquest dissabte passat va ser l'inici de la tercera volta, després de diverses setmanes parades, i el resultat que ens vam endur no reflecteix el joc real que vam fer. El començament del partit no va ser fàcil donat que vam entrar físicament molt fluixes i desorganitzades, fet que va aprofitar el Minguella per distanciar-se en el marcador. Ens costava aturar-les perquè tenien un joc ràpid i agressiu, i nosaltres arribàvem per darrere la majoria de les vegades. Vam concentrar-nos en el nostre joc i vam remarcar les situacions on havíem de treballar diferent, reorganitzant l'atac i la defensa.

Un cop les vam aturar en atac, vam veure que era possible girar el marcador i la intensitat va augmentar, fet reflectit en el 3r parcial. Ara bé, van arribar uns minuts del partit en què la nostra actitud va canviar completament i vam deixar-les jugar tranquil·lament, mirant-nos com passaven per davant nostre i com ens robaven les pilotes. Aquesta va ser la situació determinant del partit, de forma que el vam deixar escapar nosaltres, per falta de ganes i de motivació a pista.

Tot i això, va haver-hi un gran treball en equip, posant molta atenció a les passades que tant se'ns entrebanquen i a la comunicació en defensa, fent ajudes i recuperant la posició adequada. Ens emportem una part molt bona del partit.

Parcials: 17-8; 12-11; 5-11; 17-10

Sílvia Álvarez

12729
JORNADA 1 NIVELL B-1, TERCERA FASE
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
07.05.2017
09:15
Lloc:
PAV. CASTELL D'EN PLANES
FEMENI OSONA
52
42
U.E. D'HORTA A
Crònica:

Diumenge ens vam trobar amb el segon equip de la volta, l'Osona. Les circumstàncies al voltant d'aquest partit no eren les més idònies però vam arribar a pista amb ganes de treballar i de lluitar. La nostra sortida inicial va ser molt bona, esforçant-nos en la sortida de la pressió amb passes i generant moviment en atac. Ens costava, però, guanyar la posició necessària per poder jugar la bola i finalitzar bé els atacs un cop penetràvem a cistella. I això sumat a la gran pèrdua de pilotes que vam tenir, permetia que l'Osona seguís incrementant les seves anotacions.

Es veuen millores pel que fa a joc en equip i a nivell individuals de les noies, però segueix evidenciant-se la manca de confiança pròpia i cap a altres jugadores. La tercera part va fer molt mal al nostre marcador i, consegüentment, als nostres estats d'ànim, fet que es va veure reflectit a pista en els minuts posteriors.

Després d'aquests dos partits del cap de setmana, extraiem molta informació positiva, tant per treballar amb les preinfantils com per felicitar-les per les millores.

Parcials: 13-11; 10-10; 16-11; 13-10

Sílvia Álvarez

12735
JORNADA A PREINFANTIL FEMENI TROFEU NESQUIK
PRE-INFANTIL FEMENÍ
Día:
Hora:
14.05.2017
10:45
Lloc:
U.E.Horta
U.E. D'HORTA A
53
41
OSONA BASQUET
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Louise Se Va Qimet Horta Taberna Alibaba Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2017 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.