Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
MÀSTERS
 
613 nedadors inscrits, el primer gran rècord d' Horta 2019
04.01.2019

La primera edició del Campionat de Catalunya màster d´hivern serà un èxit una vegada tancades les inscripcions i a la vista de la participació, en la qual no es troba a faltar cap gran nom de la natació catalana en aquest sector. La xifra final de participants se situa en 613 i la de clubs que prendran part en l'esdeveniment organitzat per la Unió Esportiva Horta, 59.

La xifra representa un considerable increment de nedadors en relació a les tres últimes edicions del Campionat de Catalunya màster, que se celebra a l'aire lliure a l'estiu des de fa més de tres dècades. En 2016 van participar a Sabadell 398, a l'any següent, també a la piscina de Ca Llong, 463 i el mes de juny passat en les instal·lacions del CE Mediterrani la llista d'inscrits es va tancar amb 504.

A Horta sobresurt la presència massiva de dues de les entitats que més destaquen en el desenvolupament de la natació màster, el CNTerrassa i el CN Sabadell. Tots dos presenten res menys que 54 nedadors. El tercer club amb més participació és una altra significada entitat del sector, Aquamaster, amb 42. L'esdeveniment tindrà caràcter internacional en haver-se inscrit el club andorrà CE Sant Julià Loria amb un nedador.

Hi haurà una notable presència de clubs de fora de Catalunya. Apareixen en la relació d'inscrits els següents: Alcobendas, Costa Azahar, Palma de Mallorca, Càceres Los Delfines, Màster Madrid, Esmas, Màster Murcia i Jerez. Per sexes, el repartiment d'inscripcions és el següent: 406 nedadors i 207 nedadores.

La llista de participants de cada prova es pot consultar aquí.ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2019 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.