Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
MÀSTERS
 
Aigües de Barcelona, patrocinador del I Campionat de Catalunya màster d´hivern 2019
04.12.2018

Aigües de Barcelona s'ha convertit en el primer patrocinador del I Campionat de Catalunya màster d'hivern 2019 que es desenvoluparà en els dies 12 i 13 de gener a les instal·lacions de la Unió Esportiva d’Horta.

Aigües de Barcelona ha contribuït en gran mesura al desenvolupament de Barcelona i la seva àrea metropolitana, i en l'actualitat són més de 3 milions de persones dels municipis de l’anella metropolitana els que tenen contractats els seus serveis.

En la seva política orientada a conrear la proximitat con sobre clients, Aigües de Barcelona ha apostat per col·laborar amb un esdeveniment esportiu molt especial que tindrà por escenari la més moderna de les instal·lacions de la xarxa esportiva de Barcelona.

S'espera la participació de més de 500 nedadors de 20 a 100 anys en una competició que contempla la disputa de la seva totalitat de del programa olímpic. La seva condició de prova open li obre més les portes a la participació de nedadors i clubs de fora de Catalunya i de l'estranger.ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2019 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.