Responsabilitat social de club
15.06.2022

Neix el projecte de RESPONSABILITAT SOCIAL de la Unió Esportiva d’Horta.

Des que va néixer la Unió Esportiva d’Horta el 1953 la seva història sempre ha anat lligada a les transformacions i vicissituds que ha viscut la ciutat de Barcelona i especialment al nostre barri d’Horta.

En l’actualitat el nostre club està plenament integrat en la vida associativa, empresarial i social del nostre entorn gràcies a la important tasca de promoció esportiva que portem terme des de fa quasi 70 anys, convertint així la pràctica esportiva en una eina de cohesió social, de diàleg intergeneracional i d’integració comunitària a tots els nivells.

Al llarg de la història del nostre club hem participat i participem de forma contínua en diversos projectes socials els quals són de vital importància per al nostre club i dels que volem continuar participant i fer-los créixer.

La nostra entitat fa anys que col·labora amb Caritas, amb el Districte Horta -Guinardó, amb la Marató de TV3, amb l'associació AlPerroVerde i amb altres nombrosos organismes i entitats bolcades en projectes socials de diversos àmbits.

A més, també tenim la sort de comptar amb el suport de Fundació La Caixa per a desenvolupar projectes dins de la Responsabilitat Social de la UEH, com ara el de Waterpolo Inclusiu. 

Donar forma, ordenar i contextualitzar tots els projectes en els quals participem, col·laborem i promovem ajudarà al fet que aquests creixin i al fet que es puguin desenvolupar molts altres més.

Estem treballant per dur a terme projectes dedicats a l'esport inclusiu, a la dona, a famílies sense recursos i altres àmbits que podran veure la llum a curt termini gràcies a aquesta via de treball del nostre club.

Un treball del qual estem molt il·lusionats i una iniciativa que esperem que es consolidi en el temps i no pari de créixer.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.