1er Memorial Jose Cuesta
02.11.2022

 

Amb la participació de gairebé un centenar de nedadors de 23 clubs catalans, a més de representants del MàsterTorrijos, Màster Jerez i CN Cuatro Caminos, el passat dia 29 es va celebrar en les nostres instal·lacions l'I Memorial JoseCuesta que va servir per a commemorar el primer aniversaride la mort del reconegut nedador, que va ser l'impulsor de la secció màster de la Unió Esportiva Horta en els primers anysd'aquest segle.

 

Tots els participants es van emocionar quan, abans del començament de la competició, es va fer un reconeixement a Cuesta, la imatge del qual va presidir tota la jornada.

 

Esportivament, el trofeu va deixar algunes marques excepcionals com les dels guanyadors de la prova de 200 lliures, Anna Diago i Jacobus van Deursen, que es van emportar al trofeu a la millor marca en la prova que millorrepresenta la carrera de Cuesta. Diago (CE Mediterrani), categoria +30, va aconseguir el triomf amb un temps de 2.17.96, i Van Deursen (CN Cuatro Caminos), categoria +25, amb una marca de 2.02.93.  

 

En aquesta distància, el nedador del Màster Jerez Javier Núñez va fer la prova en estils, marcant el segon millortemps del total de 27 nedadors amb un espectacular crono de 2.14.57.

 

Es van disputar proves molt originals com una de 50 lliuresen la qual el guanyador o guanyadora era el que méss'acostava a la seva marca d'inscripció. Anna Maria Lanau(Aquamasters) va ser la que va tenir més punteria: haviasol·licitat un crono de 35.40 i en l'aigua va fer tan sols 5 centèsimes més, 35.45.

 

En les dues carreres de relleus, victòries del CN Onades en el relleu suec amb un crono de 5.34.20 (primer parcial en els200 lliures de Pedro Medel de 2.02.18) i del CN Cuatro Caminos en el d'apnea amb un temps d'1.13.74.

 

L'èxit de l'organització fa pensar que la competició tindràcontinuïtat. De moment s'ha guanyat amb tot mereixementun espai en el calendari màster de la Federació Catalana de Natació.

 

Galeria d'imatgesDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2022 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.