1r Memorial Jose Cuesta natació màster
18.10.2022

Amb motiu del primer aniversari de la defunció de Jose Cuesta, nedador màster i impulsor de l'entusiasta grup d'aquesta categoria de la Unió Esportiva Horta que des de 2003 competeix regularment en les competicions autonòmiques i nacionals, es disputarà a la nostra piscina el 1r Memorial Jose Cuesta. El seu club de tota la vida i els companys i companyes que sempre li van acompanyar en la seva carrera esportiva, li rendiran un merescut homenatge amb aquest torneig màster.

La competició serà el dissabte 29 d'octubre a les 14.45h i forma part del calendari màster de la Federació Catalana de Natació. En el programa de competició destaca la prova dels 200 lliures, l'última que va disputar Cuesta en l'estiu de 2021, a Sedaví (València). En aquella prova no sols va aconseguir el títol de campió d'Espanya en la categoria +70, sinó que a més va batre el rècord de Catalunya del seu grup d'edat.

L'activitat màster torna amb aquest esdeveniment a la piscina del carrer Feliu i Codina. La instal·lació va albergar fa uns anys el trofeu que anualment organitza el club Aquamàsters i el gener de 2019 va tenir l'honor de ser la seu del primer Campionat de Catalunya màster d'hivern.

Es pot accedir al reglament de la competició fent clic aquí.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.