2n Torneig Interseccions de Futbol Mini
27.12.2016

És la segona edició d’aquesta activitat emmarcada dins del programa de l’Àrea Social de la Unió Esportiva  d’Horta amb la finalitat de fer club i fomentar la relació entre les seccions. Aquest any han participat 5 equips amb els nostres jugadors dividits en dues categories:

Fins a 11 anys, hi ha vuit equips dividits en dos grups de quatre. De 12 a 16 anys, hi ha set equips dividits en un grup de quatre i un de tres.

El sistema de competició segueix un mètode classificatori ja que juguen tots contra tots dins de cada grup. Una vegada finalitzada aquesta primera fase, es fan quarts de finals amb creuaments dels equips dels dos grups de cada categoria per tal de decidir qui juga la semifinal.

L’horari del campionat és de 9h a 13h i de 15h a 18h. Al finalitzar, s’entregarà un detall per tots els participants. L’any passat va ser un èxit i esperem que aquesta edició es torni a repetir una jornada familiar i divertida.

Podeu recuperar les imatges de la jornada a la galeria fotogràfica

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.