Acord de col·laboració amb Switch On Sports
24.10.2019

Roger Esteller, un dels jugadors espanyols de bàsquet més destacats de la dècada dels 90, i Paco Carmona, president del Club, han signat un acord de col·laboració entre la Unió Esportiva d'Horta i SWITCH ON SPORTS que involucra a les seccions d'hoquei, bàsquet i waterpolo de la UE Horta i el futbol de la Unió Atlètica d'Horta. 

Switch On Sports és una eina per a detectar i solucionar els problemes de desmotivació que sorgeixen tan sovint en els equips esportius, ja que la falta de motivació condueix en moltes ocasions a l'abandonament prematur de l'activitat esportiva per part dels joves jugadors.

La relació entre desmotivació i abandonament està acreditada per nombrosos estudis i articles científics. El reconegut metge esportiu i divulgador Thomas Rowland va assenyalar en 1986 que la falta de reconeixement esportiu disminueix l'autoestima dels nens/es i és una dels factors controlables de l'abandonament prematur de l'esport. 

Gràcies a aquest acord, tindrem dos informes per temporada de tots els jugadors dels equips de waterpolo, hoquei patins, bàsquet i futbol, des d'infantil fins a la categoria sènior. A més, rebrem assessorament i suport tècnic en relació a qualsevol incidència que pogués sorgir durant la vigència del contracte. Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.