Acord de col·laboració entre el club i la Unió Excursionista de Catalunya d’Horta
20.10.2017

La Unió Esportiva d’Horta/ Horta Esportiva AIE i la Unió Excursionista de Catalunya d’Horta han arribat a un acord de col·laboració, amb la finalitat de donar un impuls a les activitats esportives que desenvolupen en les diferents disciplines d’esport federat i esport de lleure. Amb aquest conveni, els socis i abonats podran gaudir, a més, d’unes condicions preferents i avantatjoses que pretenen facilitar la participació en les diverses activitats de caire social i esportiu que periòdicament s’organitzen a les dues entitats.

Aquest acord també contempla el fet de compartir els mitjans de comunicació i xarxes socials a l’abast de les entitats per impulsar i difondre les activitats esportives.

Les activitats que acostuma a organitzar la UEC i que poden interessar als nostres socis i abonats són les següents:

Senders

Sortides en autocar per traslladar-nos a l'inici de recorreguts de senderisme per baixa i mitja muntanya i recollir-nos al final. Apte per a tothom. 

Muntanya

Ascensions, senders, crestes, canals de glaç, barrancs, vies ferrades, esquí de muntanya, raquetes, cursets i gresca. Obert a tothom. 

Alta Muntanya i Escalada SAME

Escalada esportiva, clàssica, lliure. Tècnica, risc i emoció. Ambient i amistat. Magnífic rocòdrom amb plafons per practicar boulder.

Expedicions

Explora nous països, cultures i no et preocupis de res.

Marató i Mitja Marató

Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola: una veritable illa verda d'unes 8.000 Ha., situada entre els rius Besós i Llobregat, enmig d'una de les àrees urbanes més denses de la ribera mediterrània. 

A més, també tenen el Refugi de Puigcercós situat vora la riera de Merles, enmig de les comarques del Berguedà, el Ripollès i Osona. 

 

 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.