Acte de lliurament de la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu
15.09.2021

Paco Carmona, president de la Unió Esportiva d'Horta va assistir en representació del nostre club a l'acte de lliurament de la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu que l'Ajuntament de Barcelona ha entregat a la Federació Catalana de Natació en un any molt important per a la Federació, el del seu centenari.

L'acte, presidit per l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el regidor d'esports, David Escudé, es va celebrar a les 18:00h en el Saló de Cent de l'Ajuntament.
Amb aquesta Medalla d'Or al Mèrit Esportiu es premia a la Federació Catalana de Natació destacant el seu paper fonamental per al desenvolupament de la natació en totes les seves modalitats, els èxits esportius assolits i la projecció de la ciutat a través dels diversos campionats mundials.


En l'acte es va repassar la història de Barcelona i el seu arrelament als esports d'aigua.
Personalitats destacades del món de waterpolo, la natació i la natació sincronitzada van assistir a l'acte de lliurament. La Medalla d'Or al Mèrit Esportiu la va recollir Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació.
Aquest premi és un gran reconeixement per la labor exercida per la FNEC al llarg dels seus 100 anys d'història i un honor per a tots els que formem part del món dels esports d'aigua.


En les imatges, Paco Carmona, president de la Unió Esportiva d'Horta amb Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació en l'acte de lliurament de la Medalla d'Or al Mèrit esportiu a la Federació Catalana de Natació.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.