BONES FESTES!!!
19.12.2016

Benvolgut/da  soci/a, abonat/da,                                                                                 

Amb motiu de la proximitat d´aquestes dates tan assenyalades, ens posem en contacte amb vostè, per tal d´agrair-li la seva fidelitat a la nostra entitat i formar part del collectiu de persones que gaudeixen de les nostres instal·lacions així com les diferents activitats que s'hi desenvolupen.

 

Després de més de cinc anys de funcionament de la instal·lació, ens satisfà poder comunicar-li que el passat mes de novembre es va iniciar l'execució de les obres d'ampliació del centre esportiu. Les primeres actuacions que s'estan duent a terme són, en primer lloc, la desconstrucció de les antigues instal·lacions i tot seguit les obres de construcció de la segona fase del CEM Horta.

 

Les obres d´ampliació s'iniciaran durant el primer trimestre del proper any i tindran una duració aproximada de 18 mesos. Aquest projecte, en la pràctica suposa un increment de la superfície útil actual de l'ordre del 60%. Inclourà l´ampliació d'espais, com els vestidors, la sala de fitness, les sales d´activitats dirigides i de la zona d´aigües on s'hi incorporaran nous elements com una piscina poc profunda, un vas d´hidromassatge, sauna, bany de vapor i una àrea mèdica i de fisioteràpia. També es remodelarà el pavelló antic i finalment disposarem d'un solàrium en el que està projectada la incorporació d'una piscina exterior.

Aprofitem l'avinentesa, per comunicar-li les noves tarifes, que com cada any l'Ajuntament de Barcelona aprova. Per aquest proper 2017 tindran un increment del 0,4%, i hi haurà una adequació del descompte  de la quota jove  i es disposarà de noves quotes familiars.

 

Per últim li desitgem unes Bones Festes i un Feliç Any  Nou

 

Ben cordialment,

 

HORTA ESPORTIVA AIE

Unió Esportiva d'Horta

Unió Atlètica d'Horta

 
Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.