Cerimònia inaugural dels Campionats d'Europa de waterpolo Barcelona 2018
09.07.2018

Aquest dissabte 14 de juliol a les 21:30h tindrà lloc la cerimònia inaugural dels Campionats d'Europa de waterpolo Barcelona 2018, esdeveniment esportiu del qual som subseu d'entrenament. Dos espectacles trepidants a càrrec de les companyies Brodas Bros i Toom Pak i un “mapping” que es projectarà sobre les aigües de la mateixa piscina Bernat Picornell formen la columna vertebral de l'acte.

La cerimònia precedirà la disputa del partit més interessant del programa de competició d'aquesta jornada inaugural, un Espanya-Hongria que bé podria ser la final dels Campionats i que començarà a les 10.15 de la nit. 

La desfilada de les 17 delegacions que participen a Barcelona 2018 obrirà l'acte oficial, que tindrà en la presentació de les banderes el seu primer gran detall innovador: totes elles aniran integrades en pilotes de waterpolo, corresponent al concepte global de l'esdeveniment en el qual aquest element clau del joc ha estat el principal eix de cohesió de totes les campanyes promocionals. Més de 200 metres quadrats de pantalles al voltant de la piscina Picornell permetran que l'espectacle es converteixi en una experiència única plena d'imatges, música, color i màgia.

Els discursos de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el president de la LEN, Paolo Barelli, i el president del Comitè Organitzador de Barcelona 2018, Fernando Carpena, i el “mapping” inspirat en el naixement de la febre pel waterpolo que fa una similitud entre la creació de l'Univers i la passió dels aficionats per aquest esport posaran la cirereta al pastís de la cerimònia.

 


Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.