Dia Europeu de la Mort sobtada
17.10.2017

Dimecres 18 d’octubre de 2017 celebrem el dia europeu de sensibilització sobre la mort sobtada.  Aquesta diada és aprofitada arreu d’Europa per a muntar un seguit d’actes públics amb l’objectiu de donar a conèixer a la població la importància que te el reconeixement precoç d’aquesta situació per iniciar immediatament les maniobres de ressucitació cardiopulmonar i l’ús dels aparells desfibril·ladors automatitzats (DEA).

El grup de Treball en Reanimació Cardiopulmonar de lHospital Universitari Vall d’Hebron ha preparat un petit qüestionari amb l´objectiu de saber quin és el grau de coneixement que tenen els ciutadans de Barcelona d’aquest problema de salut i poder emprendre actes de millora posteriorment. És per aquest motiu que demanen la col·laboració dels usuaris dels Centres Esportius Municipals per tal de poder realitzar el màxim nombre possible d’enquestes durant la setmana del 16 al 22 d’octubre i aconseguir el màxim de respostes.

Trobareu les enquestes a la recepció del CEM. Si preferiu, podeu imprimir-la vosaltres a casa i portar-nos-la. 

EnquestaDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.