Diada del Club a BTV
16.09.2013

La Diada del Club que vam celebrar el passat dia 14 de setembre, ha tingut la seva difusió en els mitjans de comunicació.

Veure la notícia de BTV clicant aquí

Èxit rotund de la Diada del Club 2013-2014. El dia va ser tot una festa, per començar la secció de patinatge ens van fer una magnífica exhibició, un cop finalitzada van desfilar tots els equips, al voltant dels 450 esportistes, alguns d'ells no varen poder assistir per haver començat ja les seves competicions. En acabar aquest bloc, Jaume Calopa, responsable de la secció de Natació i Waterpolo va transmetre les il·lusions de la nova temporada en nom de tots els esportistes i entrenadors de l'Entitat.

Tot seguit es van presentar a la nedadora mundialista Jessica Vall, a la jugadora de wàter-polo femení, Anni Espar, medalla d'or en els últims campionats del món de natació celebrats a Barcelona, i Marta Nonell campiona d'Espanya de patinatge artístic.

Després de les presentacions i una curta entrevista a cadascuna, van ser les encarregades de repartir els diplomes i insígnies de plata a tots els socis que fa 25 anys que ens donen suport, cal destacar que entre ells estava el nostre benvolgut president Francisco Carmona.

També van repartir els premis de l'esportivitat, constància i col·laboració als diferents esportistes de cadascuna de les seccions esportives, i els premis d'honor atorgats als esportistes que van aconseguir les millors gestes esportives en la temporada 2012-13. Per acabar el repartiment es va donar un present als espònsors que col·laboren a les diferents seccions.

Per finalitzar el president Francisco Carmona els hi va entregar un petit record de la seva estada entre nosaltres a les tres esportistes d'èlit que van tenir a bé acompanyar-nos, així com un agraïment a les autoritats presents a l'acte i a tots els delegats i col·laboradors de les seccions com a membres de la Junta Directiva.

Com a colofó de l'acte van actuar la colla "Castellers de Cerdanyola", que després d'aixecar els pilars, i el Castell, van enfaixar i invitar als nostres esportistes a participar fent de nou un altre pilar de tres.

En la galeria d'imatges, podeu veure el reportatge fotogràfic .Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.