El millor premi sou vosaltres
14.03.2014

L'Ajuntament de Barcelona va lliurar ahir al vespre els guardons de la setena edició del Premi Dona i Esport. tot i que la nostra entitat no va resultar galardonada, ens agradaria fer arribar el més gran dels agraïments a totes les persones que vàreu apostar per la nostra candidatura i ens veu cedir el nostre recolzament. 

El CN Kallípolis ha estat escollit pel jurat com a millor club esportiu dins els 7ens Premis Dona i Esport, que va atorgar ahir l'Ajuntament de Barcelona. Des de la UE d'Horta fem arribar la nostra felicitació a aquesta entitat, així com a aquelles reconegudes en el capítol individual.

L'aposta de la UE d'Horta, però, ha finalitzat el període de votacions populars en quart lloc, un excellent resultat que dimensiona la importància de la nostra candidatura. Més enllà, però, dels reconeixements concrets, el nostre club mantindrà la seva ferma aposta per l'esport femení, un objectiu de club que es conserva com una prioritat de gestió i que implicarà a tot el teixit esportiu i social de l'entitat ara i en el futur.

Gràcies a tots els que ens vàreu concedir el vostre suport!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.