El president de Duracomm al CEM d'Horta
20.11.2013
Duracomm ha signat el seu compromís com a patrocinador de l'equip masculí de waterpolo de la UE d'Horta. El president de Duracomm, el taiwanès d'origen nord-americà, Benny Lee, ha signat el compromís després de conèixer de primera mà les installacions del CEM d'Horta i tots els components de la primera plantilla i l'staff tècnic.

Duracomm, marca líder en la fabricació d'electrodomèstics per a la llar i el benestar corporal, ha signat aquest dimarts la seva vinculació contractual com a sponsor del primer equip de waterpolo de la UE d'Horta.

L'acte ha estat presidit pel màxim mandatari de Duracomm, Benny Lee, que ha conegut les installacions del CEM d'Horta de la mà del president de la UE, Paco Carmona. Lee, que s'ha mostrat molt impressionat per la dimensió i qualitat del centre, ha rebut un carnet de soci honorífic abans de conèixer, un a un, a tots els membres de la primera plantilla, que han correspost la seva amabilitat amb una samarreta signada. Una fotografia de família i la signatura al llibre d'honor de l'entitat ha posat la cloenda a aquesta jornada tan especial.

Paco Carmona, president de la UE d'Horta, valorava la importància de l'acord amb Duracomm: "Aquesta vinculació és molt important per a la nostra entitat, ja que suposa una injecció econòmica especialment important en un any on la primera plantilla de waterpolo ha de fer front a un superior nivell de despesa. Però per sobre d'això, estem orgullosos de començar a treballar de la mà d'una empresa amb aquesta projecció a nivell nacional. Ells creuen en el nostre projecte, i estic convençut que estarem més d'una temporada treballant de la mà".

Santiago Albarracín, General Manager de Duracomm, sintonitzava amb les paraules del president: "Duracomm és una multinacional que valora molt la seva implicació a la societat, i per això vol revertir part dels seus guanys en recolzar projectes com el de la UE d'Horta. Veiem que aquesta entitat representa en bona mesura el nostre client tipus, i per això considerem que és una bona inversió".

La UE d'Horta-Duracomm serà, en endavant, la denominació oficial del primer equip de Waterpolo masculí, militant a Primera Divisió Nacional.

Podeu veure el reportatge de BTV clicant aquí.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.