ELS COMPROMISOS DE LES FAMÍLIES
25.06.2020

Les famílies són el pilar bàsic de l’esportista, allà on es recolza en tots els moments de la seva vida.

Saber que hi som al seu costat passi el que passi els hi dóna seguretat per seguir endavant.

Els familiars som el pal de paller i per tant, el model que copien sense parar.

L’Horta vol per sobre de tot civisme i respecte com a actitud primordial i també a persones que animin als seus fills i filles i valorin l’esforç molt més que un resultat.

Som responsables dels nostres actes i ens comprometem a donar una imatge positiva de l’entitat.

Ernest Iñesta

Avui compartim amb vosaltres el capítol del manual de les bones pràctiques que porta com a títol: Els compromisos de les famílies.

La Unió Esportiva d’Horta té un profund compromís educatiu a través de l’esport.

Col·labora amb la tasca educativa de la pluralitat de famílies que formen la Unió Esportiva d’Horta. Des de l’esport base, es té especial cura de transmetre els valors més nobles de l’esport: la constància, la humilitat, la confiança, l’audàcia, l’esforç, la temprança i la prudència.

Totes les famílies, en la seva diversitat de formes, són bàsiques en l’educació dels nens i de les nenes. La Unió Esportiva d’Horta vol col·laborar en aquesta tasca educativa, ajudant les organitzacions educatives, formals i no formals, en la tasca formativa.

Al llarg de la història, l’entitat ha tingut una dimensió molt familiar que li ha donat un caliu i ha creat un clima agradable i plaent que vol conservar en el futur. Pares i mares que han estat esportistes de l’entitat hi porten els seus fills i les seves filles creant, així, una tradició d’estima a la Unió Esportiva d’Horta.

L’entitat defensa les següents bones pràctiques amb les famílies i recorda el següents compromisos:

? Les famílies estan cridades a educar cívicament els seus fills i filles, de tal manera que en les instal·lacions esportives tinguin un comportament assenyat, ordenat i conforme a les regles d’ús.

? Les seccions esportives acolliran les famílies dels nous i noves esportistes per facilitar la seva integració al club i la seva orientació per les instal·lacions.

? Les famílies respectaran el treball dels i les professionals que les atenen i les decisions del cos tècnic.

? S’espera de les famílies que animin els equips, que estimulin el bon joc i que tinguin una actitud de respecte envers els rivals.

? Les famílies han de tenir un comportament cívic i assenyat en els camps de joc i respectar les decisions arbitrals i als altres espectadors.

? Les famílies vetllaran, juntament amb l’entitat, perquè els seus fills i filles adquireixin els valors més nobles de l’esport: la disciplina, la cultura de l’esforç, la responsabilitat, la generositat i el sentit de l’organització.

Per llegir el document sencer, fes clic aquí.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.