Èxit de participació al 5è Camí Gos
11.06.2018

Aquest cap de setmana s’ha portat a terme la cinquena edició del Camí Gos. Un centenar de persones han gaudit de la tradicional passejada amb gossos pel barri d’Horta, una activitat que cada vegada està més consolidada entre tots els hortencs que tenen gossos.

Ha estat una gran jornada plena de germanor que ha finalitzat amb una extraordinària exhibició dels companys de El Perro Verde amb el Rocky, un gos d' 11 anys que ha estat el protagonista del dia. També es va fer entrega de tres premi cortesia de Picart i Steels. 

Moltes gràcies a tots els que heu fet possible un any més que el Camí-Gos hagi estat un èxit, especialment al Canigó Centre Veterinari, Steels, Centre Veterinari 2015, Pinsos Picart, al David Marco i a tots els col·laboradors i amics de l’Àrea Social de la Unió Esportiva d’Horta.

 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.