FESTA DEL CLUB
26.10.2021

Divendres passat vam celebrar la festa del club.


Un dia molt assenyalat per a la Unió Esportiva d'Horta, que l'any passat, a causa de la pandèmia, no va poder celebrar-se.


L'acte va estar presidit per Francisco Carmona, president de la UEH, David Escudé, regidor d'esports i Rosa Alarcón, regidora del districte Horta-Guinardó.


L’esdeveniment va tindre un format més reduït que en passades ocasions, però no va faltar l'alegria i l'esperit esportiu que caracteritzen al nostre club.


Enguany, va ser presentada i dinamitzada per l'Andreu Presas i El Gran Germán, que van fer riure i gaudir a tot el públic.


En aquesta edició, la celebració va ser doble. Es van entregar els premis i reconeixements de l'edició actual i també de l'edició passada.


El club està molt orgullós de tots i totes els i les esportistes que el formen i agraeix a tots els assistents la seva presència i contribució perquè aquesta edició fóra tot un èxit.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.