Fins aviat, Cuesta
01.11.2021

Fins aviat, Cuesta

Avui donem una de les pitjors i més difícils notícies de les que el nostre Club ha hagut de fer front, ahir el nostre company i amic José Cuesta García ens va deixar a l’edat de 70 anys.

Cuesta, així és com a tots ens agrada anomenar-lo, ha estat un referent en el nostre club des de els seus inicis. Ha format part de la junta directiva i un destacat de la secció de natació sent un referent com a nedador màster des que es va presentar al seu primer campionat al 2003 fins aquest 2021 proclamant-se campió d’Espanya d’hivern de 100m a Castelló i d’estiu de 200 lliure a Sedaví.

Però si alguna cosa hem de destacar i pel que sempre el recordarem és sense dubtes el seu somriure sempre per bandera, la seva generositat, amabilitat, afectuositat sempre amb tothom i les seves ganes de viure, riure i gaudir de tot allò que li envoltava.

El seu funeral se celebrarà demà dimarts 2 de novembre a les 17h al tanatori de la Ronda de Dalt de Barcelona.

Des de la Unió Esportiva d’Horta, així com la Unió Atlètica Horta i el CEM Horta com a companys sempre de viatge, volem transmetre el nostre més sincer condol a tota la seva família i amics.

Bon viatge, amic. Ens veiem a l’aigua.

Unió Esportiva d’HortaDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.