Ja es poden comprar entrades per l'europeu de Waterpolo
14.12.2017

Més de 100.000 tiquets ja estan disponibles per gaudir del principal esdeveniment internacional de waterpolo de la temporada que reunirà als 16 millors equips masculins i 12 femenins del continent. Els campionats es disputaran entre el 14 i el 28 de juliol. L'aforament de les graderies de la llegendària instal·lació barcelonina s'incrementarà per acollir a uns 4.000 espectadors.

L'organització ha fixat una llista de preus assequibles per tal que tots els aficionats a aquest esport puguin assistir a les 15 jornades que comprenen els campionats. Es poden comprar entrades a partir de 7 euros i la final es podrà presenciar per 16 euros. L'abonament més econòmic per a tot l'esdeveniment sortirà per 115 euros.

Si ets dels que prefereixen no comprar les entrades online, s'instal·laran unes taquilles a la piscina Picornell tres dies abans del començament dels campionats.

Espanya és un dels vuit països ja classificats per al torneig masculí al costat de Sèrbia, defensora del títol, Croàcia, Montenegro, Itàlia, Grècia, Rússia i Hongria. Per a la competició femenina, a més d'Espanya, estan ja classificades les seleccions d'Hongria, actual campiona d'Europa, Holanda, Rússia, Grècia i Itàlia.

Una súper pilota, considerada la mascota de l'esdeviment, de cinc metres de diàmetre i 50 kg de pes, s'ha passejat aquest matí per la Plaça Francesc Macià per tal de promocionar els campionats. A l'esdeveniment han assistit  l' Helena Lloret i l' Álvaro Granados, dos dels joves internacionals de les seleccions espanyoles, per tal d'ajudar a promocionar Barcelona 2018. Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.