La UE d'Horta, la UA d'Horta i Horta Esportiva, solidaris amb la Marató de TV3
10.12.2014

Les entitats agrupades al CEM d'Horta, Horta Esportiva, la Unió Esportiva d'Horta i la Unió Atlètica d'Horta, se sumaran aquest cap de setmana a la Marató de TV3, que enguany recapta fons per a la investigació de les malaties del cor. Tots aquells socis, aficionats i abonats que acudeixin al centre durant dissabte i diumenge podran participar amb els seus donatius econòmics, gràcies a la col·laboració i predisposició de totes les seccions.

La jornada arrencarà a les 11:30h de dissabte amb l'inici del Trofeu de Nadal  de natació. Els assistents a les dues sessions programades, la de matí (11:30-13:00h) i tarda (16:00 a 20:00h), podran dipositar els seus donatius a les urnes que habilitarà l'organització, i que comptarà amb la participació de resposables de totes les seccions esportives. 

En horari de migdia, els assistents als partits de la secció de bàsquet podran també contribuïr amb els seus donatius a la Marató. Durant tota la jornada també, les seccions d'hoquei i patinatge també se sumaran a l'acció, que implicarà per complet a la Unió Esportiva d'Horta.

L'endemà diumenge, el futbol prendrà el relleu per posar-ne la cirereta, i els assistents als diferents partits de categories de la Unió Atlètica d'Horta, així com els que s'acostin a seguir l'encontre entre el primer equip i l'Avià, fixat a les 12.00h, podran contribuir amb els seus donatius a la mateixa entrada al camp.

Us hi esperem!!