La UE d’Horta s’adhereix al Moviment per a l’eliminació de la violència envers les dones
24.11.2015

La Unió Esportiva d’Horta, conjuntament amb la Unió Atlètica d’Horta i Horta Esportiva, s’ha adherit oficialment al Manifest instititucional per a l’eliminació de la violència envers les dones, proposat per la Generalitat de Catalunya mitjançant la Secretaria General de l'Esport. Aquesta declaració coincideix amb el día 25 de novembre, Dia Mundial per a l’eliminació de la violència cap a les dones. 


El manifest és el següent (també es pot descarregar en PDF aquí: http://bit.ly/1NbJLJO)  


“Des del món de l’esport i des de la nostra entitat manifestem la voluntat de sumar esforços i crear sinergies de treball cooperatiu que ens permetin construir conjuntament dinàmiques innovadores per eradicar definitivament la violència masclista, perquè representa una greu vulneració dels drets humans i atempta contra la igualtat efectiva entre dones i homes. 

“Treballarem per construir una societat democràtica, moderna i igualitària que faci front a la violència masclista i les desigualtats entre homes i dones, amb eines que ens permetin desplegar la Llei d’igualtat, aprovada el mes de juliol passat pel Parlament de Catalunya. 

“Volem un esport que promogui els valors que l’hi són inherents com l’esforç, el respecte, el treball en equip, el sacrifici i la superació, lluny de qualsevol tipus de violència; i manifestem fermament la voluntat de treballar per eradicar-la”. 

Podeu consultar el llistat d’entitats adherides en el següent enllaç: http://bit.ly/21ez8vFDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.