La UEHORTA reb un regal com a subseu del WP2018BCN
30.05.2018

Les subseus dels Campionats d'Europa de waterpolo Barcelona 2018 hem rebut avui un homenatge per part de l'organització de l'esdeveniment en un acte a l’ Antiga Fàbrica Damm. Totes les entitats que cedeixen les seves piscines per als entrenaments dels Campionats hem estat obsequiades amb un magnífic regal que exhibirem al CEM Horta: una pilota de waterpolo de fibra de vidre feta a mà de 60 centímetres realitzada, en el nostre cas, per Storyboards.cat i que ha sortit a recollir-lo en Paco Carmona, President de l'entitat. 

Els entrenaments dels Campionats es desenvoluparan en paral·lel a la competició oficial a les piscines del CN Barcelona, Atlètic Barceloneta, CN Sant Andreu, CN Montjuïc, CN L´Hospitalet, CN Molins de Rei, CN Sant Feliu, piscina Sant Jordi, piscina annexa de la Bernat Picornell i la nostra, la de la Unió Esportiva d'Horta. En total s'han previst 735 sessions d'entrenament de les 28 seleccions que participen en els dos tornejos.

L'acte, celebrat a la instal·lació emblemàtica de Damm, un dels principals patrocinadors de l'esdeveniment, ha servit per posar de manifest el recolzament absolut del waterpolo català a Barcelona 2018, considerat el major esdeveniment del món en aquest esport en la present temporada.

WP2018BCN se celebrarà entre el 14 i el 28 de juliol a la llegendària piscina Bernat Picornell, escenari ja en 1970 dels primers Campionats d'Europa celebrats a Espanya, així com de les proves de natació dels Jocs Olímpics de 1992, de les de natació artística en els Mundials de 2003 i del torneig de waterpolo dels Mundials de 2013.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.