La Unió Esportiva d’Horta, recolzant la segona edició del Cross Tres Turons
05.12.2014
Diversos socis de la Unió Esportiva d'Horta van recolzar com a voluntaris la celebració del Cross Tres Turons, que va tenir lloc el passat diumenge, 30 de novembre, al Districte. Aquesta cursa de muntanya de 11.400 m de recorregut i 1.200 m de desnivell acumulat, la líder en aquest aspecte de la ciutat, va aplegar a vora 400 corredors i estava organitzada per la UEC d'Horta amb la collaboració del Districte.

Els primers voluntaris del club van arrencar la seva jornada ben d'hora. A les 7 del matí ja estaven repartits pels diferents punts de pas pel recorregut. Un cop donada la sortida, a les 9 en punt del matí, tots ells es van dedicar a vetllar per la màxima seguretat dels corredors, alertant sobre qualsevol incidència i problema.

Aquesta és només una mostra més de la gran implicació i sintonia entre la Unió Esportiva d'Horta i la UEC, entitats que mantenen ben ferma la seva collaboració en diferents projectes, com ara la Caminada de Festa Major, la Pujada a Montserrat, la Marató i Mitja Marató per Collserola o la sortida Senderista per aquest mateix parc natural.

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.