L’atenció a les persones amb diversitat funcional
09.08.2017

Aquesta setmana compartim amb vosaltres el setè capítol de la segona part del Manual de Bones Pràctiques de la Unió Esportiva d'Horta: L’atenció a les persones amb diversitat funcional:

La Unió Esportiva d’Horta té com un dels seus valors bàsics la inclusió i afavorir polítiques d’equitat en tots els ordres. Obre les portes a tothom, perquè qualsevol persona, sigui quina sigui la seva situació i circumstància, pugui gaudir de la pràctica esportiva. Per fer realitat aquesta atenció a la diversitat funcional, cal tenir en compte les següents bones pràctiques.

  1. Es tindrà especial deferència envers les persones que presenten dificultats de mobilitat.
  2. Es vetllarà perquè els usuaris tinguin una actitud de respecte actiu envers les persones amb diversitat funcional sense caure en el paternalisme.
  3. S’oferiran els instruments i els marcs idonis perquè puguin gaudir de l’esport en igualtat de condicions.
  4. Es potenciarà al màxim la seva autonomia funcional.

Properament, compartirem la següent part del manual: Bones pràctiques amb els entorns. Si ho prefereixes pots llegir el document sencer. Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.