Les funcions directives
19.01.2017

Avui compartim el segon capítol de la segona part del Manual de les bones pràctiques de la Unió Esportiva d'Horta.

2. Les funcions directives

El lideratge de l'organització és essencial per assolir òptimament els seus objectius. El govern de la Unió Esportiva d'Horta, regulat pels seus estatuts, aprovats en assemblea, està integrat per persones escollides democràticament que, de manera voluntària i amateur, donen el seu temps i el teu talent al servei de l'entitat, de manera generosa i gratuïta.

Des de la Unió Esportiva d'Horta es defensa un lideratge ètic i unes bones pràctiques directives que es concreten en els següents compromisos:

  1. Les persones responsables de l'entitat respectaran el camp competencial de cada persona que treballi i/o col·labori i afavorirà les seves millors condicions laborals.
  2. Potenciarà el voluntariat esportiu i reconeixerà la feina gratuïta de les persones que, de manera lliure i voluntària, es comprometen per fer créixer l'entitat.
  3. Es governarà l'organització amb criteris de justícia, de prudència i d'honestedat.
  4. La transparència serà un valor bàsic en la presa de decisions i es comunicarà de manera clara les opcions preses a través dels canals adequats i regulats per aquesta finalitat.
  5. Les persones responsables del govern potenciaran els mecanismes de participació de tots els components del col·lectiu que conforma la Unió Esportiva d'Horta.
  6. S'espera dels òrgans de responsabilitat que siguin coherents amb els valors corporatius i que donin exemple amb el seu mode d'actuar.
  7. Les persones responsables vetllaran per fer créixer l'entitat i dotar-la de les instal·lacions per poder realitzar òptimament la pràctica esportiva.
  8. La direcció vetllarà perquè hi hagi una bona convivència entre totes les persones que conformen l'entitat, de tal manera que cada secció pugui fruir, al màxim, dels serveis que ofereix la Unió Esportiva d'Horta.

La propera setmana publicarem la tercera part que parla sobre les responsabilitats dels i les esportistes del club. 

Si ho prefereixes, pots llegir el document sencerDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.