Lliga Mundial: España-Ucraïna, avui al CEM Horta
19.02.2019

L'equip nacional masculí de waterpolo s'enfrotarà aquesta tarda a Ucraïna a les 20:30h a les nostres instal·lacions. Els espanyols depenen d'ells mateixos per finalitzar en primera posició del Grup B. D'altra banda, Ucraïna, que encara no ha pogut estrenar el seu caseller de punts en aquesta fase de grups, arriba a Barcelona sense res a perdre.

Els de David Martín tenen nou punts i encapçalen el grup juntament amb Grècia, tot i que la victòria de fa unes setmanes a Atenes (4-7) va donar als espanyols el goalaverage després d'haver perdut a casa a la jornada inaugural per 5-7. 

Cal destacar el debut d'Oscar Asensió, del Club Natació Sant Andreu, format a la Unió Esportiva d'Horta que torna a la que durant molts anys ha estat la seva piscina per representar a la selecció. També s'estrenen Guillem Garcia, del Mediterrani, Marc Corbalán, del CE Mataró i Nikolas Paul, del CN Sant Andreu. 

Llista de convocats d'Espanya:

ASENSIO SURRIBAS Oscar

BARROSO MACARRO Alberto

TERRASSABUSTOS SANCHEZ Alejandro

CABANAS PEGADO Sergi

ORBALAN CRUZ Marc

DE TORO DOMINGUEZ Miguel

GARCIA URZAINQUI Guillem

GRANADOS ORTEGA Álvaro

LORRIO BEJAR Eduardo

LLORET GOMEZ Mario

PAUL GARCIA Nikolas

PERICAS EIXARCH Agusti

SANAHUJA CARNE Bernat 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.