Quan es parlava hebreu a Barcelona
25.02.2019

L'activitat de l'Àrea Social de la Unió Esportiva d'Horta del mes de març promet molt: una sortida nocturna que porta com a títol "Quan es parlava hebreu a Barcelona". 

Es tracta d'un itinerari que recorre el Call Major i el Call Menor de Barcelona, indrets on vivien els jueus barcelonins, una de les aljames més important de l'Europa medieval. Quan arriben a Barcelona? Creixement econòmic de la ciutat. Reis que els protegeixen i reis que els espolien. Ubicarem les 5 sinagogues dels calls, la seva escola talmúdica, la seva carnisseria i peixateria i tot el traçat, tancat i barrat, on vivia aquesta comunitat d'unes 4000 persones. Ens desmuntaran tots els mites que es van inventar per tal que la població ignorant acabés amb els jueus.

L'activitat tindrà lloc el proper 15 de març amb inici a la Plaça Sant Iu, a l'entrada del Museu Marés, i finalitzarà a l'església de Sant Jaume. Començarà a les 18:30h amb una durada de dues hores. Té un preu de 10 euros per abonats i 13 per acompanyants. 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.