Resultats 1er Campionat de Remigio
28.12.2013

Divertida i entranyable tarda de dissabte 28 de desembre al local social de la Unió Esportiva d’Horta on es va celebrar el 1er campionat de remigio UEH.

Dins del programa d’activitats socials que està començant a posar en marxa la Comissió Social del club, es varen reunir 24 participants entre socis de U.E. Horta, abonats d’Horta Esportiva i socis de la U.A. Horta que amb una bona predisposició per a passar-s’ho be van gaudir d’una bona estona jugant a cartes.

El campionat es va iniciar a les 16:30 amb el sorteig de les 4 taules de 6 participants cadascuna. Desprès de diverses partides i uns finals molt emocionants, sobre les 18:15 aproximadament ja teníem els 4 finalistes que havien de fer una partida a 50 punts per decidir els 3 guanyadors que anaven a rebre com a premi:

  • 1er. Pernil
  • 2on. Sortit d’embotits ibèrics i formatges
  • 3er. Ampolla de cava Gramona.

A les 19:00 hores aproximadament va finalitzar el campionat. El  grup  de socis i abonats que van compartir aquesta activitat s’ho van passar d’allò més be i amb ganes de tornar a repetir.

Tots els participants van rebre com a recordatori una xapa commemorativa del campionat.

Us emplacem a  tots,  que esteu atents a les propostes que des de la  Unió Esportiva d’Horta, Horta Esportiva i Unió Atlètica d’Horta us anirem fent properament, com  sortides, trobades, campionats, etc., doncs  ens agradaria poder comptar amb la vostra participació que ha de fer possible l’objectiu de compartir amb tot el col·lectiu de socis i abonats el sentiment de pertinença a un club que vetlla perquè la seva gent gaudeixi de les actuacions esportives i socials que s’aniran organitzant.

Ànims ¡!  Us esperem en els propers esdeveniments.

La Comissió d’Activitats Socials  

Veure Components de les taules i finalistes

Veure reportatge gràfic dels participantsDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.