Resum de la II Caminada de Festa Major
20.09.2014

La segona edició de la nostra caminada va reunir el dissabte a 337 persones, entre socis, abonats i veïns d'Horta, que van recórrer sense inconvenient els 9 km de recorregut pel districte que van traçar els responsables de la UEC d'Horta. 

Una jornada d'estiu va servir per donar el tret de sortida a la temporada 2014-2015 de l'Àrea Social, que un any més arrenca caminant pel barri d'Horta en plena festa major. L'assistència a la segona edició va tornar a satisfer les expectatives, amb 337 persones registrades, de les quals van assolir l'arribada, situada a l'Avinguda de l'Estaut, 260. 

Al marge de socis i abonats, en va destacar la presència de representants de bona part de les seccions esportives de la UE d'Horta, com ara un nodrit grup d'integrants del patinatge, que van bescanviar un entrenament per fer els 9 km. La ruta va discórrer tranquila i va incloure un punt d'avituallament en el qual es va repartir aigua i fruita a tots els caminants. 

El resum de la prova es podrà gaudir en vídeo properament, gràcies a la presència de la productora Suport Films, que en va registrar els millors moments. Gràcies per participar i us hi esperem en una propera ocasió!

Veure Reportatge gràficDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.