Satisfactòria I Caminada a Montserrat
17.06.2014
La primera edició de la Caminada a Montserrat de la UE d'Horta, organitzada amb la collaboració de la UEC, va mobilitzar un total de 74 persones, que van completar a peu la cinquantena de quilòmetres que hi ha entre el club i el santuari.

La sortida va arrencar puntual a mitja tarda del divendres, 13 de juny, amb la trobada dels participants, que van iniciar la caminada abandonant el Districte per la Serralada de Collserola. La nit va arribar sota una temperatura agradable, illuminada a més per una preciosa lluna plena que va acompanyar els caminants durant el llarg recorregut nocturn. Aquest va tenir la seva preceptiva interrupció per sopar a Rubí, recés al que van seguir fins a tres avituallaments més a Ullastrell, Olesa i al peu de l'Aeri de Montserrat, en els quals se van servir aigua, begudes isotòniques, fruita i fruits secs. A la darrera pausa, al peu de la muntanya, es va servir a mode de ‘traca final' una boníssima xocolata amb fartons ensucrats... Ideals per agafar forces i endolcir el darrer tram, de llarg el més exigent.

L'ambient entre els participants va ser collaborador i distès en tot moment. Tots ells es van sentir ben atesos pels representants de la UEC, que van actuar de guies i escombres del grup, i de la UE d'Horta, que es van ocupar del suport logístic. El grup va tornar puntual amb autocar cap a Horta el dissabte a les 12 del migdia. Us esperem a la propera!

Podeu veure la galeria de fotosDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.