Sessió informativa sobre les instruccions tècniques arbitrals al Waterpolo
08.11.2017

El passat dilluns 30 d’octubre, l' àrbitre nacional i internacional de waterpolo Jaume Teixidó Bermúdez, va dirigir una sessió formativa sobre les instruccions tècniques que els àrbitres han rebut en el decurs de les jornades tècniques que organitza la vocalia de waterpolo del Comité Nacional de Árbitros de la RFEN tot just abans de l’inici de les competicions estatals i aplicables en aquesta temporada 2017-2018.

Hi van assistir els components dels equips absoluts masculí i femení de la Unió Esportiva d'Horta que competeixen en la 1ª categoria Nacional. La convocatòria a aquesta sessió era oberta i també hi van assistir, entre altres, els delegats dels diferents equips de categories inferiors. 

El contingut dels temes tractats en aquesta sessió es va basar en les instruccions rebudes des de la vocalia de waterpolo del CNA que conté un seguit d’aclariments i normes que ja s'apliquen en aquesta temporada. El ponent va realitzar una presentació molt aclaridora doncs es va basar en la escenificació de les situacions que es produeixen des d’un punt de vista eminentment pràctic.

Instruccions publicades per la RFEN que ha servit de base de la sessió 

 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.