Sopa(r) de lletres
06.04.2017

 La Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL)organitza elSOPA(R) de lletres, una vetllada de reivindicació lingüística i cultural que, coincidint amb la commemoració de la Diada de Sant Jordi, pretén homenatjar la llengua i la literatura catalanes a través de diverses activitats. Enguany l'acte tindrà llocdivendres 21 d'abril, a les 20.30 hores, alFoment Hortenci compta amb la collaboració de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, l'ANC d'Horta-Guinardó, Òmnium Cultural d'Horta-Guinardó, el Foment Hortenc i la companyia TdC Teatre.

La vetllada, que serà conduïda per l'escriptor i enigmista Màrius Serra, començarà amb la presentació del llibre Amic meu de Maria Clapés, un recull de dibuixos i reflexions d'infants sirians que viuen al camp de refugiats de Kherso, a Grècia. Per amenitzar la presentació, els nois i noies del Casal del Foment Hortenc cantaran junts el Rap dels refugiats i recitaran algunes parts del llibre.

Després de l'actuació musical, l'escriptora Isabel-Clara Simó farà un parlament sobre l'ofici d'escriure i la seva trajectòria professional. A continuació, les actrius Teresa Mateu i Dolors Sáez del grup TdC Teatre interpretaran el text "Ja t'ho deia jo" de l'espectacle Si m'estimessis fet a partir d'alguns contes del llibre Dones d'Isabel-Clara Simó.

Finalment, es durà a terme el lliurament de premis del II Concurs de microrelats de la CAL. Jordi Muñoz, director de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, conduirà l'acte de presentació dels guanyadors i l'entrega de premis.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.