Suports de primera per a la I Caminada de Festa Major
10.09.2013

La I Caminada de Festa Major, que organitzen la UE d'Horta i la Unió Excursionista d'Horta, segueix el seu compte enrere de cara al proper 14 de setembre. La prova tindrà el recolzament de dos destacats negocis del distructe, Punt Fresc, que en subministrarà l'avituallament als participants, i el Centre d'Estètica Aire. Recorda que encara queden places. Apunta't a la recepció del Centre Esportiu Municipal, és de franc.

 

La I Caminada de Festa Major ha afegit dos destacats negocis al seu pool de col·laboradors. Un d'ells és Punt Fresc, cadena de fruiteries líder a Horta i que n'acumula més de 20 botigues a la ciutat, aportarà la fruita amb què els participants de la Caminada es refrescaran a l'equador del recorregut i a la seva conclusió. 

 

D'altra banda, el Centre d'Estètica Aire, punt de referència al barri i amb un establiment al Centre Esportiu Municipal, s'incorpora com a espònsor. Aire és especialista en el tractament d'esportistes i gaudeix de serveis específics. Si ets abonat de la UE d'Horta, informa-t'hi dels avantatges com a soci.

 

Per saber-ne més: 

Punt Fresc: http://www.puntfresc.com/

Aire: http://www.esteticaairebarcelona.com/Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.