Vallis Vitraria, la Vallvidrera mil·lenària
08.10.2021

L'Àrea Social de la Unió Esportiva d'Horta ha organitzat la visita "Vallis Vitraria, la Vallvidrera mil·lenària" per al proper dissabte 27 de novembre a les 10:30h.

Vallis Vitraria, la Vallvidrera mil·lenària és una ruta per una de les zones que es va mantenir inalterable durant més de 1000 anys fins que, primer el funicular i després el ferrocarril, la van omplir d'excursionistes i "domingueros" de començaments del segle XX.

Un passeig que iniciem a la Colònia Busquets, el petit barri modernista de la Plaça Pep Ventura fins a l'Església gòtica que va donar nom a la zona: Santa Maria de Vallvidrera. També passarem pel pantà de Vallvidrera i acabarem a Vil·la Joana, una residència burgesa que va acollir a Mossèn Cinto els darrers dies de la seva vida.

 

El preu de la visita és de 5 euros per socis/es i abonats/des i de 8 per no socis/es i abonats/des. El punt de trobada serà a la Plaça Pep Ventura (última parada del funicular de Vallvidrera) coneguda també com la plaça del Funicular.

El funicular s'agafa a l'estació FGC Peu de Funicular i és la que ve després de Sarrià. Allà on agafeu el FGC (Catalunya, Provença,etc) heu de pujar a partir del segon vagó ja que l'andana del Peu de Funicular és curta i el primer vagó queda dins del túnel.

No és una ruta circular, per tant recomanar venir en transport públic perquè aparcar per allà no és fàcil i acabem lluny d'on comencem.

Recorda que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades. Apunta't!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.