Visita a les restes arqueològiques del Born
05.02.2014

Emmarcada dins de les activitats que organitza l'àrea social de la UE d'Horta, el passat 4 de febrer a les 17 hores, 15 socis del club i abonats d'Horta Esportiva, vam visitar les restes arqueològiques del Born.

Es tractava d'una visita guiada on s'explicava com es van trobar les restes arqueològiques i es contextualitzava la seva època. Així, doncs, els assistents van gaudir d'un recorregut per la vida dels segles XII al XVIII (fins a la batalla final de la guerra de Sucessió de l'11 de setembre de 1714 ).

La guia ens va illustrar sobre la geografia de la Barcelona de l'època, el modus vivendi dels barcelonins del moment, els gremis i oficis existents, quines famílies representaven el poder econòmic, explicacions combinades amb les dades i comentaris de la batalla final del conflicte de 1714.

Els assistents van valorar molt positivament la visita, de prop d'una hora que va transcórrer molt ràpidament. Convidem a tots els socis i abonats que estiguin atents a les properes propostes de l'àrea social de la UEH. Us hi esperem!.

Podeu veure un reportatge fotogràfic clicant aquíDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.