Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
Benjamí A - L'hora de la veritat
18.12.2013

Hem tingut més sort que els nostres companys i… aquí estem ¡!! Preparats per enfrontar-nos a la “crème de la crème” dels equips.

Tenim ganes…tenim força…però el més important, ens agrada l’ hoquei, el nostre esport, el qual portem practicant des de fa molt…Es podria dir que ens han sortit les dents practicant-ho, tenint en compte que tenim 11 anys i portem més de 7 amb els patins posats.

Hem aprés a treballar en grup, ens ha costat una mica, però hem descovert la importància de confiar en els altres i que ells confïin en nosaltres.

Són victoriosos sense prepotència perque sabem que segur que hi ha molts equips millors i tenim ganes d’ enfrontar-nos amb ells perquè segur que millorarem…i , si perdem, doncs…que li farem!!! No ens frustarem, no… Continuarem….Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.