Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
EL TERCER TEMPS, UNA DE LES NOVETATS PER A LA OK LLIGA I LA NOSTRA VERSIÓ HORTENCA
22.09.2014

La Real Federación Española de Patinaje (RFEP) ha volgut introduir un nou element que ajudi a seguir desenvolupant l'hoquei sobre patins d'elit. Es tracta de l'anomenat “Tercer Temps”, un lloc de debat / col · loqui amb unes normes molt concretes per aconseguir més complicitat entre àrbitres, tècnics i entrenadors.

Aquestes reunions es fan passats 30 minuts del final dels partits, ja en fred i amb temps per baixar les pulsacions en una sala del club. Acudeixen els àrbitres del partit, els dos entrenadors i els dos capitans.

Les sessions comencen amb una intervenció de 30 segons en les quals cada participant diu que s'ha sentit en el partit. Posteriorment hi ha cinc minuts de col · loqui més obert. Finalment, hi ha una última participació individual en la qual es demana alguna cosa a la resta. Queden exclosos els atacs i la voluntat és la de crear futur.

El tercer temps és una iniciativa voluntària, que es farà o no es farà segons vulgui cada club.

Doncs bé, aquí a l’Horta som pioners i anem més enllà.

Ahir ja vam provar la nostra versió personal d’aquest tercer temps. Va resultar curiós perquè com si d’un grup d’amics es tractés, a la sortida dels vestidors, ens trobàvem les dues aficions del partit disputat una estona abans i ni tan sols havíem d’esperar els 30 minuts del final del partit perquè l’ambient estava calmat. Conversàvem tranquil.la i amigablement...fèiem broma. I, sense normes concretes per aconseguir una complicitat.

Aprofito per saludar a aquesta bona afició del Manlleu i recordar-los, no obstant, que aquesta vegada no ens han portat secallones com la temporada passada.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.