Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
III Festa MiniFem
15.06.2015

Sempre amb la voluntat de promocionar l’hoquei patins femení i ja que encara no tenim competició oficial per les categories més petites (tot arribarà), la Federació Catalana de Patinatge organitza la 3ª Festa MiniFem, aquesta vegada a Vila-seca (Tarragona).

Una gran festa, en la qual podran participar tots els equips que ja estan competint en la Lliga MiniFem i està clar que no poden faltar les nostres petites guerreres. La cita tindrà lloc el proper 20 de juny i segur que tornarà a ser tot un èxit, com en les dues anteriors ocasions a Vilafranca del Penedès i Sant Hipòlit de Voltregà.

El realment important, la veritat, no són els resultats dels partits sinó el que s’ho passin bé, fer noves amistats, jugar amb esportivitat...però si a més promocionem l’hoquei, en categories menudes i en noies, l’objectiu de la trobada no es pot millorar!

Esteu tots convidats a l’esdeveniment i així recolzar el nostre hoquei de base.



Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.