Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
L' HOQUEI SENSE FRONTERES...DE L’ HORTA AL MÓN!!!
11.03.2014

Ni pernil "pata negra" ni oli verge d' oliva...els productes made in Catalonia més exportats són.....els jugadors d' hoquei patins.

Sense cap tipus de discussió, l' hoquei català està considerat com el millor del món.

En la actualitat, hi ha uns 40 jugadors, quasi tots catalans, en les principals lligues europees, com són les de Portugal, Itàlia i França.

A mida que els pressupostos dels clubs han anat minvant, i donat que qualsevol jugador amb experiència a l ' OK Lliga, té nivell per jugar en altres lligues europees, l' èxode ha augmentat en els últims anys.

Aquesta temporada tenim jugadors a Suïssa, Alemanya, 3 a Portugal, 6 a Itàlia i 23 a França.

A la lliga francesa tenim jugadors a tots els 12 equips que la composen.

I....atenció, atenció.....més d' un ha passat per l' Horta !!!!!!

És cert, hi ha un percentatge d’aquests jugadors que s’ han entrenat a les nostres instal•lacions. Com l' Alvaro Borja, que actualment juga al Bassano italià o el Borja López, al club de La Vendenne, a França, on a part de ser jugador, també entrena als nens dels equips de la base.

I no només aquests, ja han sigut uns quants, els ex-hortencs que han posat els seus patins a disposició de clubs europeus.

I......no només a Europa...podem anar fins a l' altre racó del món...en Jordi Poblet....es va quedar a les portes de poder debutar a l'OK Lliga. La seva passió era l'hoquei sobre patins, però la universitat li omplia el dia. Així que, va anar arraconant l'esport. Els estudis el mantenien ocupat. Ell havia jugat en diferents equips, i igual que tants joves, davant la falta d'oportunitats, al 2011, va pujar a un avió i emigrar a Austràlia. Melbourne, però no podia oblidar-se els patins i se'ls va emportar a Austràlia.

De l'hoquei sobre patins en diuen roller hockey a Austràlia. El Jordi va importar la pràctica i va fundar amb els primers australians que va conèixer, i que ja es deixaven seduir per aquest esport, el Melbourne Roller Hockey Club; del no res van fundar el club fa un any i ja han aconseguit guanyar la Lliga australiana. Tot un èxit.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.