Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
NOU ACORD DE PATROCINI
28.12.2014

La marca d’estètica Pepi’s  Perruquers serà nou patrocinador de la UE Horta d’Hoquei Patins.

La firma de perruqueria serà el quart patrocinador en ordre d’importància rere Quimet d’Horta, pastes Gallo i Caprabo.

Està previst que els jugadors llueixin el seu logo (foto de capçalera) a la màniga en les noves equipacions a finals del mes de gener. L’acord és per tres anys i afecta només a la secció d’Hoquei Patins.

Pepi’s Perruquers és una firma fundada a l’any 1987 i que s’ha anat expandint des d’aleshores fins al punt de comprar a l’any 2011 la firma Llongueras. La seva presencia com a patrocinador en el món de l’hoquei és molt recent però esperem que fructífera.

A partir d’ara també variarà la denominació dels nostres equips, on quedarà reflectit el nom de tan important patrocinador, passant a dir-nos UE PEPI’S HORTA.

Com a símbol d’aliança, la firma ha posat en mans del nostre coordinador un pack amb 100 serveis gratuïts complets d’estètica que es lliuraran per rigorós ordre d’inscripció. Així que no espereu més per apuntar-vos!!! Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.