Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
1a jornada de Lliga catalana alevina
18.10.2015

El dissabte 17, al CN Prat, hem disputat la 1a jornada de la lliga catalana alevina, primera competició oficial de la temporada, en què els nedadors van fer les proves de 400 lliures i 200 estils, distàncies que alguns no havien nedat mai i on s'estrenaven. Vam començar amb els 400 lliures on els nedadors que mai havien nedat van respondre d'allò mes bé i els que ja les havien nedat van millorar o bé repetir marques. Tot seguit, sense gaire descans, vam nedar els 200 estils on la dinàmica dels nedadors va ser la mateixa que en els 400 lliures, fent així unes bones marques. 


Destacar que ahir va debutar en la seva primera competició en Sergi Fresnillo el qual malgrat els nervis de l'estrena va fer una boníssima jornada. Moltes felicitats Sergi.


En general podem treure molt bones conclusions de la primera jornada de competició, principi  de temporada i bones marques...bona feina, que tot i així hem d'anar millorant dia a dia per polir els nostres punts febles.


Moltes felicitats a tots i totes!!!


SOM D'HORTA
Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.