Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
1a Jornada Lliga per Equips prebenjamina
15.10.2017

Dissabte dia 14 vam organitzar al nostre club la primera jornada de lliga per equips de categoria prebenjamina (2009-10) amb la presència del CN Atlètic Barceloneta i CN Catalunya.

Aquesta era la primera competició pels nascuts en el 2010 i estava pensada per introduir als més petits en el món de la competició d'una manera lúdica i sense tenir en compte el crono.

Així es van barrejar els nedadors i nedadores de tots tres clubs i es van organitzar 4 relleus de 25metres, un de papallona, un d'esquena, un de peus de papallona i un "divertit".

Va ser una jornada molt divertida on tots els nenes i nenes van disfrutar d'allò més preparant-se per a les competicions "més serioses" que tindran al llarg l'any. 

Des d'aquí volem felicitar a tots els nedadors que van assistir a la compe i animar-los a continuar els entrenaments amb les mateixes ganes.

 

Som d'Horta!

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.