Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Actuació satisfactòria als Campionats de Catalunya d'Hivern Infantil i Júnior
08.12.2015

Valoració satisfàctoria del Campionat de Catalunya d’Hivern Infantil i Júnior, celebrat aquest pont de desembre a Sabadell.


Quatre dies on es posava a prova tot l’entrenament fet fins ara. Cal felicitar a la Martina per la gran competició que ha fet, millorant les marques i aconseguint 4 medalles (or, plata i dos bronzes). A l’Aliona, Laura i Clara per millorar les seves marques i la bona feina que están fent en el que portem de temporada. A la Itziar per debutar en 800 crol millorant gairebé mig minut la seva marca. A l’Arianne, Marina, Berta i Mireia per millorar temps en algunes proves i a totes animar-les a seguir entrenant més i  millor per al Campionat de Catalunya d'Estiu. 


Ara uns dies de descans que s’ho mereixen i a partir del proper dilluns comencem a treballar de nou, per preparar el següent campionat al mes de juliol.


Bravo noies!


Som d’Horta!
Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.