Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Agraïment Federació Catalana de Natació
10.01.2013
La Federació Catalana de Natació vol agraïr l'estreta col·laboració dels clubs catalans en els programes de la direcció tècnica de natació. Durant el 2012 els clubs han cedit les seves instal·lacions i han participat activament dels programes de Seguiment i Tecnonat que té en marxa la Federació. Uns programes destinats a la natació de base i pensats per a cobrir les necessitats de formació i aprenantatge dels joves nedadors i nedadores i els tècnics que formen la base de la natació catalana.

Gràcies a tots ells i a la feina diària i constant, la natació catalana continua treballant en el camí i l'estructura de l'èxit esportiu sense oblidar la formació integral de les persones. Els clubs que durant el 2012 han col·laborat cedint les seves instal·lacions són: C.E.Mediterrani, U.E.d'Horta, C.N.Sant Feliu, C.N.Premià, C.N.Terrassa, C.N.Manresa, C.N.Granollers, GEIEG, C.N.Vic-ETB, C.N.Tàrraco, C.N.Reus Ploms, C.N.Sitges, C.N. Cervera, C.N.Balaguer, C.N.LLeida, C.N.Mataró, C.N.Tàrrega i Piscina Sant Jordi.

Web FCN

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.