Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Campanya solidària recollida d'ulleres de natació
17.08.2019

L'associació Educa Aprèn Esport (EAE) ha engegat una campanya per recollir ulleres de natacio per tal de fer una sèrie d'activitats amb els nens/es dels camps de refugiats de l'illa de Lesbos durant el proper mes de setembre.

Una de les activitats que realitzaran consistirà en fer classes de natació i snorkel, per intentar mitigar el terror dels infants i joves que han caigut al mar i/o que han perdut gent estimada quan intentaven arribar a Europa i que tornin a agafar confiança i siguin capaços de veure la bellesa del mar, que no li tinguin por però si respecte. Tenen previst hi partic¡pin 300 nens/es.
 
Per aquesta raó ens demanen un petit ajut: necessiten ulleres de piscina o donatius per poder-ne comprar i poder ensenyar que el MAR també té meravelles amagades.
 
Per aquest motiu obriren un espai a la recepció del nostre club on podrem deixar  les ulleres de natació que ja no fem servir. Aquest espai estarà obert fins el divendres 30 d'agost.
 
Totes les ulleres recollides s'entregaran l'1 de setembre a Platja d'Aro coincidint amb la XXII Travessia Platja d'Aro - Club Natació Riembau.
 
 
 
 


Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.