Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Campionat d'Espanya màster d'hivern
12.04.2021

Conclòs el Campionat d'Espanya màster d'hivern celebrat a Castelló, per cert amb gran èxit gràcies a la fórmula que ho ha fet possible, que ha posat fora de perill en tot moment a participants, organització i oficials. Les sis medalles obtingudes pels quatre nedadors de la Unió Esportiva Horta s'han posat en valor. En la classificació final el club ha ocupat la 30a plaça amb 106 punts, sent el segon millor club català després del Aquamaster.

 

Després d'anar en quart lloc després de la primera jornada, al no disposar de més nedadors inscrits l'equip va acabar en aquesta posició gens menyspreable en haver puntuat un total de 106 clubs. Però el realment ressenyable és que en el ràtio de punts per nedador la UE Horta ha acabat entre els millors a Castelló.

 

Amb una mitjana de 26,5 punts per nedador, el club presenta millors notes que els cinc primers de la classificació per equips: Monteverde (13,8 per nedador), Cuatro Caminos (20,3), Màster Murcia (22,8), Mediterráneo València (11.3) i Leganés (24,7).

 

A títol individual, Loren Martín va establir dos nous rècords de Catalunya màster: 100 braça amb 1.36.54 (anterior, Isidre Sotès, CN Catalunya) i 200 braça amb 3.25.35 (anterior, Josep Gabarró, CN Sabadell).

 

La pròxima actuació de l'equip tindrà lloc el diumenge 18 d'abril en el Campionat de Catalunya màster d´hivern que es disputarà a Manresa. A més dels quatre nedadors desplaçats a Castelló (Domingo Mesa, Jose Cuesta i Loren i Carlos Martín), competiran en la piscina Manel Estiarte de la capital del Bages,  Bas Wanders, Sergi García Lucas, Pedro Bago i Xavier Bedia.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.