Patrocinador Equip Aleví de Natació
Patrocinador Secció Nat_WP
Patrocinador Secció Nat_WP
Campionat de Catalunya Open a Terrassa
17.01.2015

El divendres 16 de gener va començar elcampionat de Catalunya Absolut, l'Horta participa amb 17 nedadors i nedadores,parts del quals son absoluts  i júnior, i 3 infantils on dos d'ells (Pau eslava i Martina Cardona) s'estrenen en la màxima categoría.
Tot i que els nostres nedadors afronten el campionat en un momento de màxim cansanci per l'alçada de la temporada,han lluitat i obtingut grans resultats. Molt a prop de les seves millones marques, competeixen amb nedadors de la resta d'Espanya i alguns estrangers, ja que el campionat esta fet en format open.
Destaquem en la jornada d'ahir; la participacio en 3 finals,i la cinquena possició i segona catalana, de la Mònica en 200lliures. Tambè la 4a posiciò del relleu de 4x100 lliures femeni.
A la jornada d'avui, a seguit en la mateixa bona línia. Hem participat en 4finals, i en el relleu de 4x200 lliures femeni, on han quedat 5es de catalunya.
La suma d'aquest bon resultats ens mantè en 5a posició pero equipos en la classificacio femenina i 9ens en la conjunta.
Ens queda una jornada que tornarem a lluitar!!!!

Som d'Horta !!!


Subject: ‎Re: WhatsApp ‎Imatge

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.